
ENGELLERİ AŞTIK DA GELDİK
Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Engelliler Haftasında engelleri aşarak kaliteli bir hayat yaşamayı hedefleyen öğrenci, öğretmen ve idarecilerle birlikte 12/05/2016 Perşembe günü Bafra Gençlik Merkezine program düzenledi.
A+A-
Okul müdürü Ramazan Öztop; ''Engelli öğrencilerimizi topluma kazandırmak, onlara hayatı daha kolay ve yaşanabilir hale getirmek amacıyla yapılan bu tarz organizasyonlardan çok olumlu dönüşler almaktayız. Öğrencilerimizin mutlu olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu vesile ile hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan buna benzer organizasyonlarımız devam edecektir''dedi.
Öztop ''Bu gezinin tertip edilmesinde bizlere desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU’na , Bafra Gençlik Merkezi Müdürü sayın Fatih HATİPOĞLU’na ve öğrencilerimize öğle yemeği ikram eden Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.''
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.