EN GÜZEL CEVABI BURADA VERECEĞİZ

EN GÜZEL CEVABI BURADA VERECEĞİZ

İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çıkışında yaşananlarla ilgili konuştu.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çıkışında yaşananlarla ilgili, "Yaşananların ardından kin ve nefret tohumu ekmeye çalışanlara en güzel yanıtı, şehrimizde oynanacak maçta vereceğiz" dedi. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bordo Mavili kulübün resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi’nin Ekim ayı sayısında bir yazı kaleme aldı. “Büyük Trabzonspor’un büyük taraftarı” başlıklı yazısında Trabzonspor olarak sezon başında değişim parolası ile yola çıktıklarını hatırlatan Hacıosmanoğlu “Spor Toto Süper Lig’e kötü bir başlangıç yaptık. Ancak zamana ihtiyacımız olduğu söylemleri, ilerleyen haftalarda daha dikkatli ve özenli çalışarak bizlerin haklılığını ortaya çıkarttı. Her geçen hafta hem Türkiye hem de Avrupa semalarında sert esen bordo mavi fırtınanın siz taraftarlarına her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacı var. Kulüplerin gerçek sahipleri taraftarın, takımlarının arkasında ne denli itici bir güç oluşturduğunu sizler bizlere gösterdiniz. Bu ay içinde yine birbirinden zorlu maçlara çıkacağız ve futbolun saha içinde mücadele edilen bir oyun olduğunu unutmadan, her ne pahasına olursa olsun kazanmaya odaklı değil, alın terimizin ıslattığı forma ile kazanmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Türk sporunu yönetenlerin kazanmak için neler yaptığını herkesin gördüğünü söyleyen Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Kendi statlarına gelen misafir takım başkan ve yöneticilerine yapılanlar sonrası kafalarını kuma gömmeleri de çok manidardır. Yaşananların ardından kin ve nefret tohumu ekmeye çalışanlara en güzel yanıtı, şehrimizde oynanacak maçta vereceğiz. Unutulmamalı ki Türkler, yeryüzünün neresinde olurlarsa olsun, hangi şartlar altında bulunurlarsa bulunsunlar, Dünyanın en misafirperver milletidir. Biz de bu özelliğimizden asla taviz vermeyeceğiz, evimize gelenleri geldikleri gibi uğurlamakla kendimizi yükümlü hissettik, hissedeceğiz. Son olarak haklı mücadelemiz karşısında sizlerin de en demokratik hakkı olan protesto hakkını, tüm Dünya’ya örnek olacak şekilde göstermeniz beni ziyadesi ile memnun etti. Taşkınlık yapmadan ne istediğini bilerek toplanan kalabalık, yine Trabzonsporluluğa yakışır bir şekilde mesajı yerine ulaştırmıştır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.