Emre Şahinol Yazdı

Emre Şahinol Yazdı

Emre Şahinol'un kaleminden

A+A-

Ne Yaparsanız Yapın!

Buz gibi golü vermeseniz de,

Olaylarla ilgisi olmayan oyuncumuzu oyundan atsanız da,

Sonuç değişmeyecek sezon sonu selam duracaksınız.

Kolay bir maç olmayacaktı elbette, ama bu kadarını da beklemiyorduk açıkçası, öyle korkmuşlar ki Hacınabiden dersiniz ki şampiyon şimdiden belli. Hele tribün de kendini bilmez 3-5 kişi vardı ki maç boyunca maçı karıştırmak için ellerinden geleni yaptılar.

Bu kadar giriş yeter gelelim maça, aslında maç normal seyrinde gidiyordu, havza golü atmış, taraftarla çıldırmış, şampiyonluk hayalleri kurmaya başlamışlardı. (hayal işte, Nasrettin hocanın dediği gibi hayal kuranı …. Kurmayanı … defa demiş ya) bizimki de o hesap. Bizimkiler her ne kadar maça tutuk başlasa da golü bulmayı başardılar. İşte tam da o dakikadan sonra olaylar karıştı golü hazmedemeyen havzalı futbolcular ortalığı karıştırmış, 5 kırmızı kart çıkmıştı.  O arbede de futbolcumuz Lokman'a vurarak  3 defa yere düşürmelerine rağmen ne hikmetse kırmızı kart yiyen yine kendisi oldu. 

Sözüm ona Türkiye Futbol Federasyonu’nu temsil ediyorlar. Anlamadığım şey ise Bafra’da ki takımlardan bu kuyruk acınız nedir. Neden bu kadar önümüze geçiyorsunuz geçen sezon 1930 Bafraspor bu sezon Hacınabispor eğer amacınız bizi üst liglere çıkartmamaksa bunu baştan söyleyin de yerimizi bilelim boşuna çaba sarf etmeyelim, bunlar bizi çıkartmayacak diyelim. 

BAFRA’YA DA BEKLERİZ

Sevgili Havzaspor taraftarlarını da burada ki maça bekleriz. Misafirperverlik nasıl olur görsünler bi zahmet. Öyle çok uzun uzun yazmayacağım. O şampiyonluk buraya gelecek başkada sözüm yok.

TFF yöneticisi Helim amcayı da atlamamak gerek, kendisi Türk Futboluna önemli katkılarda bulunmuş, Bafra'nın başarılı olması için elinden geleni yapmış bir büyüğümüz amcamızdır. Kendisini bu konunun dışında tutmak isterim. 

Sevgilerimle
 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.