EMNİYET MÜDÜRÜNDEN  KURUMUMUZA ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN KURUMUMUZA ZİYARET

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra55 haber merkezimize iadeyi ziyarette bulundu.

A+A-

Kısa bir süre önce ilçemizde göreve başlayan Müdür Demirci, kendini ziyarete gelen kişilere iadeyi ziyaret yaptığını bu kapsamda Bafra55 haber de ziyaret ettiğini belirtti.

İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, haber merkezimize iadeyi ziyarette bulundu. Kısa bir süre önce ilçemizde göreve başlayan Müdür Demirci, kendini ziyarete gelen kişilere iadeyi ziyaret yaptığını bu kapsamda Barış Medya Grubu ziyaret ettiğini belirtti. 
Müdür Demirci, ziyareti sırasında Bafra basınını yakından takip ettiğini de söyledi.

Barış medya grup İmtiyaz sahibi Nihat Kale tarafından karşılanan Müdür Hikmet Demirci: “Bafra gerçekten çok güzel bir ilçe. İnsanları tanımaya başladım ve hepsi de çok cana yakın kişiler. Buradaki vatandaşlarımızın emniyet güçlerine yardımcı olmaları dikkatimi çeken unsurlardan oldu. Bu da ilçede asayişin en iyi şekilde uygulanmasını ve yapılmasını sağlar. Bizler emniyet güçleri olarak ilçemizde asayiş konusunda hiçbir sıkıntının yaşanmaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bafra basını olarak sizlerde gerçekten bizlere her konuda yardımcı oluyorsunuz. Yayın hayatınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi. 

Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Barış medya grup İmtiyaz Nihat Kale “Bizler İlçemizin huzur ve güveni için emniyet güçlerimize her konuda yardımcı olmaya hazırız. Birlikte çalışarak ilçemize hizmet etmek bizim için son derece mutluluk verici bir olaydır. Sizlere de görevinizde başarılar dilerim” dedi.

emniyet-mudurunden--kurumumuza-ziyaret2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.