EMNİYET MÜDÜRÜ ÇELİK’İN VEDA ZİYARETLERİ

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇELİK’İN VEDA ZİYARETLERİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Samsun İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, ilçelerde veda ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

Bafra ilçesine veda ziyaretinde bulunan Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Yiğit ile birlikte kaymakamlık binasına geçerek Kaymakam Ali Katırcı’ya veda etti. Buradan belediye binasına geçen Çelik’i Belediye Başkanı Zihni Şahin kapıda karşıladı. Başkan Şahin, değerli bir şahsiyeti kaybetmekten duyduğu üzüntüyü belirterek yeni görev yerinde başarılar diledi.
Emniyet Müdürü Hulusi Çelik burada yaptığı konuşmada, “Kendimi hep Samsunlu, Bafralı gibi gördüm. Bizim yaptığımız görevler halka hizmet. Asayiş ve huzuru temin etmeye çalışıyoruz. Önlediğimiz bir şey varsa asayiş anlamında huzur temin ettiysek, huzur verdiysek o bize mutluluk veriyor. Bundan dolayı da Bafra halkımızdan bir hata olduysa haklarını helal etmesini diliyoruz. Bundan sonra ki hayatlarında mutluluk ve huzur diliyoruz” dedi.
Bafra Cumhuriyet Başsavcı Hikmet Turan’ı da ziyaret eden Hulusi Çelik, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına geçerek burada kısa bir süre kaldıktan sonra Alaçam ve Yakakent ilçelerine geçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.