Emniyet Amiri Ali Naci DEMİRAL'ı kaybettik

Emniyet Amiri Ali Naci DEMİRAL'ı kaybettik

11 yıl Bafra'da görev yapan Çarşı Karakolu Amiri iken 2. şark görevi olarak Bayburt'un Demirözü ilçesine tayin olan ve 2 yıldır Demirözü İlçe Emniyet Amiri olarak görev yapan Ali Naci Demiral görevi başında kalp krizi geçirdi.

A+A-

Emniyet Amiri Ali Naci DEMİRAL’a ALLAH’tan rahmet,Tüm Emniyet Teşkilatı ve kederli ailesine Başsağlığı Dileriz.BAFRA55.NET&BARIŞFM AİLESİ

NOT:Cenaze Törenini için Belediyemiz tarafından otobüs tahsis edilmiş olup,Cenaze Törenine katılmak isteyen Hemşehrilerimiz Cumhuriyet Polis Merkezi'ne başvurmaları gerekmektedir.

Bayburt Demirözü İlçe Polis Merkezi Amiri Başkomser Ali Naci Demiral, görevi başında kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti. 

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Demirözü İlçe Emniyet Amirliğinde Polis Merkez Amiri olarak görev yapmakta olan Başkomiser Ali Naci Demiral geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Bayburt Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Demiral’ın cenazesi yarın Artvin’in Şavşat İlçesi Düzenli Köyünde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Düzenli Köyü Mezarlığında toprağa verilecek.
BAŞKOMİSER ALİ NACİ DEMİRAL KİMDİR?
Başkomiser Ali Naci Demiral, 1959 yılında Artvin İli Şavşat İlçesi Düzenli Köyünde Dünya’ya gelmiş, ilköğrenimini 1978 yılında Şavşat’ta tamamladıktan sonra 1984 yılında Bursa Polis Okulunu kazanarak 1985 yılında mezun olmuş ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünde Polis Memuru olarak göreve başlamıştır. Daha sonra sırasıyla Erzurum, Muğla ve Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kadrolarında görev yapmış, 1999 yılında Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kadrosunda görevli iken Komiser Yardımcılığı rütbesine yükselmiştir. 2011 yılı genel atama döneminde 2. Bölge 2. Hizmet görevini yerine getirmek üzere Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Kadrosuna atanmış ve Demirözü İlçe Emniyet Amirliği Polis Merkezi Amiri olarak görev yapmakta iken 04.03.2013 günü geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Merhum Başkomiser Ali Naci DEMİRAL evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum