BAFRA'DA EMEKLİLER DERNEĞİ BAFRA ŞUBESİ ÜYELERİNİ ZİYARET EDİYOR

BAFRA'DA EMEKLİLER DERNEĞİ BAFRA ŞUBESİ ÜYELERİNİ ZİYARET EDİYOR

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Turgut Seden, Başkan Yardımcısı Burhan Balakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri derneklerine kayıtlı üyeleri ziyaret ediyor.

A+A-


Bu ziyaretlerden biriside Sivil Toplum Örgütlerine verdiği desteklerle ismini duyuran, Bafra’da yapılan her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerde desteğini veren İşadamı-Kuyumcu Turgut Şahinol’a oldu.

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden yaptığı açıklamada,’’Yaptığımız her türlü etkinlik de desteğini esirgemeyen, yanımızda daima maddi ve manevi olarak bulunan, derneğimizin üyesi İşadamı-Kuyumcu Turgut Şahinol’a bir teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Ayrıca Emekliler Derneği Bafra Şubesi olarak Emeklilerin daha ucuz bir tarife ile yolculuk yapması için Bafra'da Otobüs İşletmeleri, alışveriş indirimleri yapılması için marketler ve indirimli yakıt almaları konusunda akaryakıt istasyonları ile görüşmeler yapıyoruz. Dernek olarak  5 taksit ile kömür dağıtımı yapıyoruz. Bafra'da SSK,  Bağ-Kur ve memur emeklisi olmak üzere 25 bin emekli var. Dernek olarak 2 bin 800 olan üye sayımızı 6 ay içerisinde 3 bin 800'e çıkardık.”diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İşadamı-Kuyumcu Turgut Şahinol" Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden, Başkan Yardımcısı Burhan Balakçı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bu nazik ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum Bu güne kadar vermiş olduğumuz desteği bundan sonra da vereceğimi belirtmek isterim.’’dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.