EMEKLİ PROMOSYONLARI NE ZAMAN ÖDENECEK ?

EMEKLİ PROMOSYONLARI NE ZAMAN ÖDENECEK ?

Emekli promosyonlarının yatacağı tarih henüz belirlenmedi. Emekliler, maaşlarını aldıkları bankalarla iletişime geçerek, ödemelerin ne zaman yatacağını öğrenebilir.

A+A-

TBB'den yapılan açıklamada, Türkiye Bankalar Birliği'nin bu konuda herhangi bir çalışması veya görüşmesi bulunmadığı bildirildi. Bu açıklamanın ardından TBB'den durumun netleşmesi bekleniyor.

TBB durumu netleştirdiği takdirde bankalardan da alınacak rakamlar da ortalama belli oldu. Bu dönemde bin lira aylık alanlara 300, bin ila 2 bin lira arasında aylık alanlara 375, 2 bin lira üzeri aylık alanlara ise 450 lira olarak uygulanan banka promosyonu için birçok emeklinin sözleşme süresi Şubat ayı itibarı ile sona erecek.

Ancak bazı bankalar yeni promosyon tutarlarını açıklamaya başladı.

Şekerbank, maaşını taşıyan emeklilere 3 yıllık taahhüt karşılığında maaş tutarına göre 375 - 450 TL, iki otomatik ödeme talimatı için 150 TL, 10 kişiyle sınırlı olarak yönlendirdiği her yeni emekli için de 150 TL promosyon verecek.

QNB Finansbank, emekli maaşını 3 yıl boyunca kendisinden alma sözü veren emeklilere nakit kazanma fırsatı veriyor. Bankadan yapılan açıklamaya göre, QNB Finansbank, ayrıca emekli tanıdıklarının maaşını QNB Finansbank'a yönlendiren müşterilere, yönlendikleri emekli başına 125 TL olmak üzere toplamda 1250 TL nakit kazanma fırsatı sunuyor. Bu iki kampanya sayesinde bir emekli müşteri toplamda 2 bin 500TL'ye kadar nakit kazanma fırsatı yakalayabilecek.

Türk Ekonomi Bankası (TEB),yeni kampanyası ile emekli maaşını taşıyan ve 10 emekliyi TEB Emekli Bankacılığı ailesine katan müşterilerine 2 bin 500 TL'ye varan promosyon verecek. TEB'in, 10 Şubat itibarıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklisi olup emekli maaşını taşıyan müşterilerine yönelik başlattığı kampanya kapsamında, maaşı 999 TL'ye kadar olan emekliler 850 TL, 1000 TL ile 1999 TL arasında maaş alan emekliler ise 925 TL promosyon avantajından yararlanacak. Emekli maaşı 2 bin TL ve üzeri olan emekliler ise 1000 TL promosyon alabilecek. TEB'in kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin en az 2 adet yeni otomatik fatura ödeme talimatı vermesi ve ayrıntılı bilgi için TEB şubelerine başvurması gerekiyor.

Diğer bankalardan henüz emekli promosyon ücretinin ne kadar olacağı ile ilgili bir bilgi yok.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.