
Emekli Millî Eğitim Müfettişi Saim Yıldız Hayatını Kaybetti
Bafra'nın Gazipaşa Mahallesi sakinlerinden, eğitim camiasının sevilen isimlerinden Emekli Millî Eğitim Müfettişi Saim Yıldız, hayatını kaybetti.
A+A-
Bafra'nın Gazipaşa Mahallesi sakinlerinden, eğitim camiasının sevilen isimlerinden Emekli Millî Eğitim Müfettişi Saim Yıldız, hayatını kaybetti.
Merhum Nasuh Yıldız'ın oğlu, Fatma Yıldız'ın eşi, Seval, Sevilay, Kenan ve Metehan Yıldız'ın kıymetli babası, merhum (Simitci) Murat Özturan'ın damadı, Eczacı Semih ile Emniyet Müdürü Selim Temelkaya'nın dayısı olan Saim Yıldız'ın vefatı, ailesi ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.
Merhum Saim Yıldız'ın cenazesi, 4 Temmuz 2026 Cumartesi günü İshaklı Mahallesi'ndeki evinde helallik alınmasının ardından, Gazipaşa Çinili Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından *Bafra Asri Mezarlığı'nda* toprağa verilecek.
Merhuma Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınlarına, eğitim camiasına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Mekânı cennet, makamı âli olsun.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.