EMEKLİ EĞİTİMCİ  YALÇIN AK DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

EMEKLİ EĞİTİMCİ  YALÇIN AK DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altında bulunan Yalçın Ak hayatını kaybetti. 

A+A-

Rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altında bulunan Yalçın Ak hayatını kaybetti. 
Merhum Yalçın Ak’ın cenazesi evinin önünde alınan helalliğin ardından Kuba Camiine getirildi.  Bafra Kuba Camiinde kılınan Cuma ve cenaze namazının ardından alınan helallikten sonra Bafra Culhakoca Köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.
Cenazeye Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı ve idarecileri,personelleri, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Barış Medya Grubu olarak Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

emekli-egitimci-yalcin-ak-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi.jpegemekli-egitimci-yalcin-ak-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-001.jpegemekli-egitimci-yalcin-ak-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-002.jpegemekli-egitimci-yalcin-ak-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-003.jpegemekli-egitimci-yalcin-ak-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-004.jpegemekli-egitimci-yalcin-ak-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-005.jpegemekli-egitimci-yalcin-ak-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-006.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum