Emekli-Bir-Sen İftarda Huzur Evindeydi

Emekli-Bir-Sen İftarda Huzur Evindeydi

DESK-Demokratik Sendikalar Konfederasyonuna bağlı Emekliler Birliği Sendikası yönetim kurulu üyeleri ve diğer sendikaların il başkanları huzur evinde yaşlılarla iftarda bir araya geldi.

A+A-

DESK-Demokratik Sendikalar Konfederasyonuna bağlı Emekli-Bir-Sen Samsun Şubesi Başkanı Ufuk Gürbüz ve Yönetim Kurulu iftarını; sosyal hizmetlere bağlı Canik Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşlılarla birlikte iftar açtı. Geçen yıl Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleriyle birlikte iftar yapan Emekli-Bir-Sen Samsun Şubesi bu yıl iftarda sosyal hizmetlere bağlı Canik Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşlılarla buluştu. DESK Emekli-Bir-Sen Samsun Şubesi Başkanı Ufuk Gürbüz amaçlarının; özellikle yaşlılarımızın unutulmadıklarının yalnız olmadıklarının en azından kendilerinden haberdar olduğumuzu hissettirmek iftar sofrasında birlikte olmayı yaşlılarımıza yaşatmak amacımızdır’’dedi. Kurum müdürü Osman Genç bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekerek Emekli Bir Sen Samsun Şubesi Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

DESK Emekli-Bir-Sen’in tüm sosyal çalışmalarına katılan diğer işkolu başkanlarından DOS-Demokratik Ofis-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül ve Anadolu-Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun İl Başkanı Seydahmet Sancı huzurevi ziyaretinde yer aldı.
Sendika yöneticilerinin huzurevinden ayrılırken yaşlılarımıza bir isteğiniz var mı sorusuna 75 yaşındaki, iki çocuk annesi Şennur hanım biz burada çok rahat ve mutluyuz. Yöneticilerimiz evladımız gibi. 5 yıldızlı otelde kalıyor gibiyiz. Yine de tek isteğimiz anne ve babalarınıza çok iyi bakın sözü ziyarette duygulu anlar yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.