EMEKLİ BAŞKOMİSER TAHLİYE OLDU

EMEKLİ BAŞKOMİSER TAHLİYE OLDU

CİNSEL İSTİSMAR SUÇUNDAN TUTUKLANAN EMEKLİ BAŞKOMİSER TAHLİYE OLDU.

A+A-

Samsun'da dostunun 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan emekli başkomiser, yargılandığı mahkeme tarafından tahliyesine karar verilerek serbest bırakıldı. 
Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde dostu olan F.B. adlı kadının 14 yaşındaki kızı A.K.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 2 yıl önce tutuklanan emekli başkomiser Cafer Özdemir'in (59) Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. 
32 yıllık polislik hayatında hiç bir olaya karışmadığını, Samsun'da da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde bomba imha uzmanı olarak görev yaptığını ifade eden Cafer Özdemir, birlikte yaşadığı kadının kızını davranışlarından ve saygısızlığından dolayı darp ettiği için kendisine iftira attığını savundu. 
Taciz olayının iddia edildiği olay yerinde olmadığına dair güvenlik kamerası kayıtları ile şahitleri mahkemeye sunan Cafer Özdemir'in tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verildi. İki yıldır tutuklu bulunan Cafer Özdemir serbest bırakılırken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.