Eleştiriler Sonrası  MHP’den  Sert Açıklama

Eleştiriler Sonrası MHP’den Sert Açıklama

20 Nisan'da gerçekleşen olağanüstü Meclis Toplantısı sonrası MHP'nin sosyal denge tazminatı maddesinde yetkilerin Başkan Hamit Kılıç'a verilmemesi ve meclise verilmesi için oy kullanan MHP grubuna tepki veren BEMBİRSEN'e MHP'den sert cevap geldi.

A+A-

20 Nisan'da gerçekleşen olağanüstü Meclis Toplantısı sonrası MHP'nin sosyal denge tazminatı maddesinde yetkilerin Başkan Hamit Kılıç'a verilmemesi ve meclise verilmesi için oy kullanan MHP grubuna tepki veren BEMBİRSEN'e MHP'den sert cevap geldi.

Konuyla ilgili açıklama paylaşan MHP Bafra Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hamdi Kozil açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"20.04.2024 tarihli olağanüstü nisan ayı meclis toplantısına ilişkin basın açıklaması 

Bazı art niyetli sosyal medya paylaşımlarında belediye personellerinin haklarına ilişkin mesnetsiz ve bilgisiz paylaşımları üzülerek takip etmekteyiz.

Bafra Belediye meclisinde sosyal denge tazminatı adı altında belediye müdür ve memur haklarına ilişkin gönderilen yetki yazısına MHP grubu olarak ret verilmiştir. Verilen ret kararı ile bu haklar ortadan kaldırılmamış aksine Sayın Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın tek yetkili olmasına karşı çıkılmıştır. Belediye personelimizin tüm haklarına ilişkin tek karar merci Bafra halkının her kesimini temsil eden belediye meclisi olmuştur. MHP Meclis grubu olarak hiçbir personelimiz haklarını kimsenin iki dudağı arasına bırakmayacağız. Belediye personellerimizin tüm hakları eşit ve adil bir biçimde belediye meclisi yetkisinde değerlendirilecektir. Baframızın her kesimini kucaklamaya, tüm çalışanlarımızın haklarını korumaya sonuna kadar devam edeceğiz.

Cumhur ittifakının hiçbir oluşumunda yer almayan ve Cumhur ittifakı ruhuna aykırı hareket edildiğini söyleyen Bem-Bir Sen ne partimize ne de Cumhur ittifakına yön tayin edemez. Söz konusu kararları ittifak ruhuna bağlamak son derece mesnetsiz bir tutumdur. MHP ittifak ruhuna sıkı sıkı bağlı olmakla beraber, sorumlu olduğu Bafra halkının menfaatlerini de asla göz ardı etmeyecektir.

Tekraren ifade ederek; MHP Meclis grubu sadece belediye personellerimizin değil tüm Bafra’nın menfaatlerini eşit ve adil bir biçimde değerlendirerek karar almış ve almaya devam edecektir."

MHP Meclis Grup Başkanvekili
Hamdi KOZİL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum