Elektrikçi esnafı Yedaş’tan dertli

Bafra elektrik ve elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Yedaş’ın ikinci bir emre kadar dosya gönderilmemesi hususunda bir basın açıklaması yaparak Yedaş’ın bu kararından biran önce vazgeçmesi gerektiğini söyledi.

A+A-

Resmi prosedürlerin hızlandırılması ve işlerin kolaylaştırılması için Sinop, Bafra, Ordu, Samsun ve Amasya Oda Başkanları ile birlikte YEDAŞ yetkililerine konuyu aktardıklarını ifade eden Bülent Kulaksız, buna rağmen sorunların çözülmediğini dile getirdi. 5 ilin Oda Başkanları ile YEDAŞ’a 1 ay süreyle dosya göndermeme kararı aldıklarını anlatan Kulaksız, bu kararı Bafrada da kararlılıkla uygulayacaklarını kaydetti.

Teknoloji çağında yaşamamıza rağmen hala esnaf ve vatandaşların mağduriyet yaşamasına bir anlam veremediklerini vurgulayan Bülent Kulaksız, “Elektrikçi esnafları olarak YEDAŞ’tan bizlere ilgi göstermelerini, işlemlerde kolaylık sağlamalarını ve mesailerimizden çalmamalarını istiyoruz. Gel-gitler yüzünden bıktık. Tüm mesaimizi YEDAŞ’a harcamak zorunda değiliz” diye konuştu.

Müşterilere karşı sürekli mahcup duruma düştüklerini dile getiren Kulaksız, “5 ilin Oda Başkanı ile almış olduğumuz ortak karar ile artık YEDAŞ sistemine dosya yükleme yapmayacağız. Bize düşen işe başlama ve iş bitirim belgesini doldurarak evrakları müşteri ile YEDAŞ’a göndereceğiz. Bizler sadece müşterilerimizin işlerinin hızlı görülmesini ve onlara karşı mahcup duruma düşmek istemiyoruz” dedi.

Haber : Emre Şahinol

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.