Eğmen ve Ertuğrul Tekdemir'e İstanbul'da muhteşem sünnet merasimi

Eğmen ve Ertuğrul Tekdemir'e İstanbul'da muhteşem sünnet merasimi

Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir’e İstanbul’da dillere destan muhteşem sünnet merasimi düzenlendi.

A+A-

Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir’e İstanbul’da dillere destan muhteşem sünnet merasimi düzenlendi.

Ayşe-TEKDEMİR DENİZCİLİK Yönetim Kurulu Başkanı İlkan Tekdemir’in evlatları, DEGEM GEMİ BAKIM ONARIM /HANCARA DENİZCİLİK Yönetim Kurulu Başkanı, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)  Genel Başkanvekili, İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi, Anadolu Sadef ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Sekreteri,  Tuzla’nın Tanınmış Samsunlu İş İnsanı  İbrahim Deniz’in yeğenleri,  Yılmaz Deniz ve Ali Rıza Tekdemir’in torunları Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir’e İstanbul Tuzla’da bulunan Adli Restorantta dillere destan muhteşem sünnet merasimi düzenlendi.

Siyaset ve İş Dünyasını Buluşturan Aşırı Kalabalık Sünnet Düğününde davetliler kapıda karşılandı.

Delikanlılığa merhaba diyen  Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir salona meşaleler, konfetiler ve alkışlar arasında girdiler.
Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir’in sünnetinde salonun bahçesi adeta çiçek bahçesine dönmüştü.
Çocuklarının mutlu gününde hem sevinçli, hem de duygusal olan Ayşe-TEKDEMİR DENİZCİLİK Yönetim Kurulu Başkanı İlkan Tekdemir ilk danslarını yaparken davetlilerde kendilerine eşlik ettiler.
Rumelili Orhan-Kemal kardeşlerin muhteşem sahnesi ve müzikleriyle, söyledikleri birbirinden türkülerle tüm davetliler gönüllerince oynarken Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir ise ellerine aldıkları davulları çalarak davetlilere hoşça vakit geçirttiler.
Delikanlılığa merhaba diyen Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir ise hayatlarının aileleriyle birlikte tatlılık içerisinde geçmesi dilekleri ile pastalarını anne-baba ve abla ile birlikte keserek birbirlerine ikram ettiler. Sünnet düğününde pasta Galatasaray marşıyla kesildi.

Rumelili Orhan Kemal kardeşler sahne aldığı sünnet düğününde dayı İbrahim Deniz yeğenlerine sürpriz havai fişek gösterisi gerçekleştirdi. 


Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir’e takılarını takmak, Tekdemir ailesini tebrik etmek isteyen davetliler Tekdemir ailesinin bu mutlu gününe katılım sağladılar.

İstanbul Tuzla’da bulunan Adli Restoran’ın müzisyenleri ve  Rumelili Orhan-Kemal kardeşlerin muhteşem sahnesi ve müzikleriyle, söyledikleri birbirinden türkülerle sünnet düğün merasimi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Sünnet merasimi sonrası ise Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir’in anne ve babası Ayşe-TEKDEMİR DENİZCİLİK Yönetim Kurulu Başkanı İlkan Tekdemir, dayısı DEGEM GEMİ BAKIM ONARIM /HANCARA DENİZCİLİK Yönetim Kurulu Başkanı Samsunlu İş İnsanı İbrahim Deniz, Dedeleri  Yılmaz Deniz ve Ali Rıza Tekdemir yaptıkları duygusal açıklamada, ‘’Delikanlılığa merhaba diyen Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir evlatlarımızın bu mutlu gününe katılım sağlayarak bizleri onure eden tüm davetlilere en kalbi şükranlarımızı sunmak istiyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan uzaktan ve yakından merasimimize teşrif eden birbirinden kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. İyiki varsınız. İnsanlar, geride bıraktıkları nesillerle devam ederler Hiç kimse isminin unutulmasını, Neslinin kesilmesini istemez. Bu bakımdan Allah Teâlâ, insanın fıtratına çocuk sevgisini yerleştirmiştir. Bizleri bu mutlu günümüzde, evladımız Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir’in sünnet merasiminde   yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız . Ayrıca sünnet merasimine katılamayıp gerek telefon, mesaj ve çiçekleri ile bizlerin yanında olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese böyle güzel bir mutluluk yaşatsın. Tüm davetlilerimize ilgi ve alakaları ve bizleri yalnız bırakmadıkları için minnettarız.’’’dedi.
Ayrıca sünnet merasimine onur konuğu olarak katılan Bafralı İş İnsanı Sedat Şahin ise Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir yeğenlerini yalnız bırakmazken, evlatlarının mürvetini gören Ayşe-TEKDEMİR DENİZCİLİK Yönetim Kurulu Başkanı İlkan Tekdemir ile yeğenlerinin sünnet merasiminde duygusal anlar yaşayan DEGEM GEMİ BAKIM ONARIM /HANCARA DENİZCİLİK Yönetim Kurulu Başkanı, Tuzla’nın Tanınmış Samsunlu İş İnsanı  İbrahim Deniz’e ise manevi sürpriz yaptı.
Bürokrasi, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerin katıldığı sünnet düğününe Tuzla Kaymakamı Ali Akça, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, MHP İlçe Başkan Yardımcıları ve Türkiye’nin Önde Gelen iş insanları ile  çok sayıda davetli katıldı. 

EĞMENALİ&ERTUĞRUL TEKDEMİR’E İSTANBUL’DA MUHTEŞEM SÜNNET MERASİMİ

EĞMENALİ&ERTUĞRUL TEKDEMİR’E İSTANBUL’DA MUHTEŞEM SÜNNET MERASİMİ

Eğmenali&Ertuğrul Tekdemir’e İstanbul’da dillere destan muhteşem sünnet merasimi düzenlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.