EĞİTİMCİ ŞAİR SÜLEYMAN ALTUNBAŞ'IN 10. KİTABININ İMZA GÜNÜ

EĞİTİMCİ ŞAİR SÜLEYMAN ALTUNBAŞ'IN 10. KİTABININ İMZA GÜNÜ

Bafra ilçesi Türk Edebiyatı'ındaki yerini almaya hızla devam ediyor. Daha önce Bafra Atatürk Anadolu Lisesi'nde Müdür yardımcısı iken şu anda Kolay Mahalesi,

A+A-

Kolay Anadolu Lisesi'nde eğitimci olarak görevine devam eden şair, yazar ve radyo şiir programları yapımcı ve sunucusu Süleyman Altunbaş 10. kitabının imza gününü gerçekleştirdi.

Bafra Eflatun Kitapevi'ndeki imza gününde Süleyman Altunbaş, 30 Aralık 2016 Cuma akşamısaat 19.00-22.00 saatleri arasında; 10. deneme türündeki " Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu "adlı kitabını okurları için imzalayıp onlarla söyleşide bulundu.

Kumran Yayıncılık tarafından piyasaya çıkan kitabın imza gününe Altunbaş'ın eşi ve kızı, OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt, Türk-Eğitim Sen Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetim kurulu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma ve yönetimi, Yedi İklim Kültür Sanat Eğitim Bilim Ve Yardımlaşma Derneği Bafra Şubesi Başkanı Recep Şen, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın Gencel, şair, yazar Birfani mahlaslı ve emekli öğretmen Mehmet Alan, söz yazarı, emekli eğitimci, şair ve gazeteci Oktay Zerrin, Özel Bafra İ.Ö.O. ortaklarından Tayfur Türk, Metin Töre, Kubilay Ural, Cengiz Rıfat Aydın ve Olcay Bey, Mesut Özkök, Samet Mutlu, Ayşe Arslan, Mustafa Özkan, Rafet Albayrak, Nuri Çakır, Kolay Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Birol Kağıt, Mustafa Sarıoğlu, Kadir Dönkar, Şura Kama, Nilay Çetin Başaran, Bafra Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenlerinden öykü yazarı Semrin Şahin, Fatma Hanım, Emine Atasoy ve öğretmenleri, Altınova Gazetesi İmtiyaz sahibi Muhammet Söylemez ve birçok davetli katıldı.

Süleyman Atunbaş" imza günümde beni yalnız bırakmayan başta değerli ailem olmak üzere;  bu güzel söyleşi ve imza günümde nezih mekânını bize tahsis eden İrfan Şen Beye özellikle teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm katılan arkadaş ve şair dostlara, basın mensuplarına, Kumran Yayıncılık ve Sibel hanım ile emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.

192 sayfadan oluşan kitap deneme türünde çalışmalarla hazırlanmış olup Eflatun Kitapevi ile diğer ilgili yerlerde satışa sunuldu.

Oktay ZERRİN- Bafra

egitimci-sair-suleyman-altunbasin-10.-kitabinin-imza-gunu.JPGegitimci-sair-suleyman-altunbasin-10.-kitabinin-imza-gunu.jpgegitimci-sair-suleyman-altunbasin-10.-kitabinin-imza-gunu-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.