EĞİTİMCİ ŞAİR ŞEN' DEN MÜBADELE ve BALKAN DERNEĞİ İMZA GÜNÜ

EĞİTİMCİ ŞAİR ŞEN' DEN MÜBADELE ve BALKAN DERNEĞİ İMZA GÜNÜ

Bafralı eğitimcive şair, yazar Recep Şen; Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırma Derneği tarafından bir imza günü düzenlendi.

A+A-

Bafra Çelik AVM' deki imza gününde; şair Recep Şen, piyasaya ilk çıkan şiir kitabı " Şiirlerde Bul Beni " adlı kitabını okurları için imzalayıp söyleşide bulundu.

Eğitimci, şair ve yazar Recep Şen, imza günü hakkında şöyle dedi:

" Değerli dostlarım, Bafra Çelikpark AVM' de ŞİİRLERDE BUL BENİ kitabımızın Baframızdaki ikinci imzasını yaptık.

Bu vesileyle bu imza günü için bizi davet eden ve bu organizasyonu gerçekleştiren Bafra Mübadele Ve Balkan Türk Kültürünü Araştırma Derneği Yönetimine özellikle fedakarca koşturan sayın Tuncay Ceylan'a, bize kapılarını açan, kültür ve sanata destek çıkan Bafra Çelikpark AVM Yönetimi' ne, bizi yanlız bırakmayan tüm dostlarıma, mazeretleri dolayısıyla katılamayan dostlara, şiir sever hemşehrilerime en kalbi muhabbetlerimi sunar, teşekkür ederim.

Unutmayalım ki kültür bir şehre hayat veren, onu marka yapan en önemli unsurdur. Doğduğum, yaşadığım bu güzel sehrin kültür hayatına bir nebzecik katkımız olmuşsa kendimizi bahtiyar addederiz. Saygılarımla. "

Kırmızı Çatı Kitapçılıktan " Şiirlerde Bul Beni " adı ilk şiir kitabıyla ilgili olarak konuşan eğitimci şair ve yazar Recep Şen, Bafra Milliİrade İmam HatipOrtaokulu' nda halen Sosyal Bilgiler Dersi Öğretmeni olarak görev yapıyor.

Şairimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

egitimci-sair-sen-den-mubadele-ve-balkan-dernegi-imza-gunu-1.jpgegitimci-sair-sen-den-mubadele-ve-balkan-dernegi-imza-gunu-3.jpgegitimci-sair-sen-den-mubadele-ve-balkan-dernegi-imza-gunu-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.