Eğitim-İş’ten Türkiye Emekliler Derneği Bafra şubesine ziyaret

Eğitim-İş’ten Türkiye Emekliler Derneği Bafra şubesine ziyaret

Eğitim İş MYK üyesi Genel Eğitim Sekreteri Suat Özkolay, Eğitim İş Samsun Şube Başkanı Onur Gündüz ve Eğitim İş Bafra Temsilcilik Başkanı İlker İleri ile Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

A+A-

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır ve yönetimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Eğitim İş MYK üyesi Genel Eğitim Sekreteri Suat Özkolay ise Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledikten sonra açıklamada bulundu.

Özkolay yaptığı açıklamada , "Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesini ziyaret ederek eğitimin, emekçinin ve açlık sınırının altında bir maaşla yaşamaya mahkum edilen emeklilerimizin sorunları ve çözümleri üzerine fikir alışverişinde bulunarak gündemi değerlendirdik.Nazik ev sahiplikleri için başta başkanımız Ünal Bandır ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederiz.

Ulu önder Atatürk’ün “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır” diyerek ifade ettiği, hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını devletine, milletine hizmet ederek geçiren emeklilerimizin, emeklilik döneminde sağlıklı, huzurlu, refah içinde bir hayat sürmeleri en büyük isteğimizdir. Emekliliği yaş almak, yaşlanmak ve bir kenara çekilmek olarak görmüyoruz. 

Bu yüzden emeklilerimiz, Türkiye sevdası ile çalışan, canlarını feda eden kardeşlerimiz büyük bir takdiri ve saygıyı hak etmektedir." diyerek sözlerini tamamladı.

suat-ozkolay1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.