Eğitim-İş'ten Bafra Muhtarlar Derneği'ne ziyaret

Eğitim-İş'ten Bafra Muhtarlar Derneği'ne ziyaret

Eğitim-İş Samsun Şube Başkanı Onur Gündüz ve Eğitim-İş Bafra Temsilciliği Başkanı İlker İleri Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı –Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç ve yönetimine iade-i ziyarette bulundular.

A+A-

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı –Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eğitim-İş Samsun Şube Başkanı Onur Gündüz ise ziyarette yaptığı açıklamada,’’ Eğitim-İş olarak Bafra Muhtarlar Derneğine bir iade-i ziyaret yapalım istedik. Onlar bizleri ziyaret etmişlerdi.

Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapmaktadırlar. Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü ve kulağı konumundadır. Devletimizin hemşehrilerimize ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir.

Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz.’’ dedi.

egitim-is-samsun.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.