Eğitim Birsen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız'dan Sert Cevap

Eğitim Birsen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız'dan Sert Cevap

Samsun Atakum Belediyesi'nde Özel Kalem Sekreteri olarak görev yapan Elçin Doğan'ın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım’a Eğitim Birsen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız sert cevap verdi

A+A-

Atakum belediyesinden Metin Burma bey  zamanında Özel kalem sekreteri olarak çalışan Sayın Cemil Deveci ile birlikte yine aynı göreve getirilen E. D. nin
 İlk olarak 1924’te açılan imam hatip okullarının milyonlarca mezunu ve devletimizin belirlediği müfredatın uygulandığı bu okullarımızda halen okumakta olan 100 binlerce öğrencinin olduğu ve yine devletine milletine sevdalı toplumların ortaya çıkması için devletimizin belirlediği usul esaslarca kurulmuş faaliyetlerini sürdüren Ensar vakfı ve eşdeğer yüzlerce vakıf ve derneklerimizin müntesibi olan milyonlarca insanımıza Sosyal Medya  hesabından “ Nerede ne kadar sapık varsa ya imamhatipli ya ensar vakıflı yere batsın sizin eğitim anlayışınız.  Hepiniz hasta ruhlusunuz ya tedavi olun ya geberin gidin diyerek iftira atarak hakaret eden milyonlarca insana yaşama hakkı tanımayan Bir zihniyeti ve bu zihniyeti savunanları kınıyoruz. 
Gelen baskılar neticesinde sosyal medya paylaşımını kaldıran E D nin Atakum belediye başkanı Sayın Cemil Devecinin  kişiyi Özel kalem Sekreterliği görevinden aldığını açıklamasının yanında kişiyle görüştüğünü:  “duygusal anıma denk geldi. “ dedi ağladı diyerek Bence “koyu ideolojik yaklaşımları olan biri değil” cümleleriyle olayın geçiştirilmeye  dolaylı olarak bir savunmaya yönelik bir gazeteye paylaşımının olması camiamızda daha büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşattığını ifade ediyoruz. 

Sapıklığın sapkınlığın ideolojisi Partisi milleti cinsiyeti Meşrebi dili dini olmaz bireylerin yaptığı olumsuz bir fiilin bir camiayı bir topluluğa maal  edilmesi asla kabul edilemez böyle davrananları da bu davranışları yapan paylaşan kişileri savunanları da bu hatalarından dönmeyi iftira attıkları bu büyük camiadan isimleri ile  kurum ve kuruluşlardan kamuoyunun vicdanını rahatlatacak şekilde ivedilikle özür dilemesini aksi taktirde hukuku yok sayarak bu tür iftira ve hakaretleri paylaşanlar hakkında hukuki işlemler başlatacağımızı ifade ediyoruz. 

İmam Hatip camiamızda batsın sizin eğitim anlayışınız diye yok sayılan bu eğitimleri veren öğretmenlerimiz öğrencilerimiz mezunlarımız müntesipleri adına konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.