Eğitim-Bir-Sen Bafra Temsilciliği  Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Eğitim-Bir-Sen Bafra Temsilciliği Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Samsun’un Bafra ilçesinde 930 üyeye sahip olan Eğitim-Bir-Sen Bafra Temsilciliği 3. Dönemde de yeniden yetkili sendika oluşunun ardından üyeleri ile yemekte buluştu.

A+A-
Bafra Öğretmen evinde yapılan toplantıda konuşan  Eğitim Bir Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız ;”İlçemizde yeniden yetkili olan sendikamız yetkinin 3 . Senesinde uç beylerimiz (işyeri ve okul temsilcilerimiz) hanım komisyonlarımız yönetim kurulumuz teşekkür etmek için bir araya geldik. Kuruluşumuzdan bu güne gelinceye kadar emin adımlara ile kararlılıkla büyümesini devam ettiren Eğitim Bir Sen bu büyümesini hakkı üstün tutması, sessiz çoğunluğun sesi olması, emek, özgürlük, mali, özlük sosyal haklarının daima savunucusu olmasına bağlı olduğunu bunuda taşrada teşkilatımızın buradaki temsilcilerinin duruşu ile olduğunu ifade ettik. İlçemizde 930 üyemizin her birisine bugüne gelinceye kadar  teşkilatımızın her kademesinde görev almış dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu toplantıda ayrıca teşkilatımızı Ağustos ayında gerçekleşecek 4.toplu sözleşmede Genel Başkanımızın ifade ettiği önceliklerimiz konusu da bilgilendirdik. 
Yeni Türkiye'nin Büyük Türkiye'nin adımlarını atmaya başladığı ilk toplu sözleşmenin milletimiz için kamu çalışanları için iyi sonuçlar elde edeceğimize sonsuz inancındayız ”dedi.
egitim-bir-sen-001.jpgegitim-bir-sen-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.