EĞİTİM BİR-SEN BAFRA ŞUBESİ YENİ BAŞKANI BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

EĞİTİM BİR-SEN BAFRA ŞUBESİ YENİ BAŞKANI BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samsun'un Bafra İlçesi Eğitim Bir Sen Bafra Şubesi yeni Başkanı Bülent Sevinç ve Yönetim Kurulunu oluşturan Üyeleriyle birlikte Öğretmen evinde İlçe'de görev yapan basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

A+A-

Eğitim Bir Sen Bafra Şubesi yeni Başkanı Bülent Sevinç yaptığı konuşmada şu konulara değindi; Daha önce bilindiği üzere Bafra Eğitim Bir-Sen başkanı olan Hamdi Yıldız'ın  17 Kasım 2018 tarihinde Samsun' da yapılan Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığı seçimlerinde Başkan olarak girdiği seçimleri  kazanması ve  İl Başkanı olarak görevine başlamasından dolayı Eğitim Bir Sen Bafra Şube Başkanlığına Yönetim Kurulu toplantısında oy birliği ile daha önce yönetim kurulunda bulunan Bülent Sevinç olarak başkan olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Bu vesileyle ilk olarak ilçemizdeki görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızla bir tanışma programı düzenlemiş olduk. Yaklaşık 2011 yılından  bu zamana kadar Eğitim Bir-Sen Bafra Şube  yönetimindeki üyeler ve okul temsilcisi arkadaşlarla birlikte üye sayımızı 300’ den  960’ a çıkaran Bafra’da ilk defa Sendikal yetkiyi alan Hamdi Yıldız başkanımıza, ekibine ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza buradan  teşekkür ediyorum.

 

Değerli arkadaşlar, Eğitim Bir-Sen olarak kaldığımız yerden çalışmaya devam edecek, üyelerimizin haklarını savunmaya ve korumaya Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın ifadesiyle “diğerlerine göre değil, değerlerine göre sendikacılık yapmaya devam edeceğiz " diyerek sözlerini tamamladı.

 

Eğitim Bir Sen Bafra Şubesinin yeni  Yönetim Kurulu ise  şu şekilde oluştu.

 

Bülent SEVİNÇ : İlçe Başkanı

 

Hasan UÇAR     : Başkan Yardımcısı

 

Zeki DURSUN   : Başkan Yardımcısı

 

Aziz YILDIRIM   : Başkan Yardımcısı

 

Mevlüt ETYEMEZ : Başkan Yardımcısı

 

Ramazan ÖZTOP  : Başkan Yardımcısı

 

Bayram TEMİZ   : Başkan Yardımcısı

 

Recai AKDEMİR : Yönetim Kurulu

 

Murat Salih SEMİZOĞLU : Yönetim Kurulu

 

İbrahim ŞENEL : Yönetim Kurulu

 

Engin ALTUNTAŞ : Yönetim Kurulu

 

Köksal MÜRTEZAOĞLU : Yönetim Kurulu

 

Serdar YAŞAR : Yönetim Kurulu

egitim-bir-sen-bafra-subesi-yeni-baskani-basin-mensuplari-ile-bir-araya-geldi-1.jpg egitim-bir-sen-bafra-subesi-yeni-baskani-basin-mensuplari-ile-bir-araya-geldi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.