AGD Genel merkezinin Türkiye Geneli düzenlediği “ Gençler! Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması “ için Ortaokul ve Lise Gençliğine yarışmaya katılım ve ödüller konusunda açıklamalarda bulundu.

EFENDİMİZİN İZİNDE TÜRKİYE GENELİ SİYERİ NEBİ YARIŞMASI

AGD Genel merkezinin Türkiye Geneli düzenlediği “ Gençler! Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması “ için Ortaokul ve Lise Gençliğine yarışmaya katılım ve ödüller konusunda açıklamalarda bulundu.

A+A-

samsun-agd-lise.jpgKonuyla ilgili bilgilendirme yapan Anadolu Gençlik Derneği samsun Şube Başkanı Şenol ALTUN şunları söyledi:

Her yıl düzenli olarak Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği halinde Lise ve Ortaokul gençlerimiz için düzenlediğimiz “ Gençler! Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışma “ programını ülkemizin ve Dünyanın içinde bulunduğu covid-19 virüs salgını şartları göz önüne alarak düzenliyoruz.

Kaybedeni olmayan yarışma programımız Lise öğrencilerimiz ve ortaokul Öğrencilerimiz için 2 ayrı kategoride yapılacaktır.

Gençler..! Efendimizin izinde yarışma programımız Samsun ilimiz dâhilinde 17 ilçemizde gerçekleştireceğiz. Yarışmaya başvurmak için www.efendimizinizinde.com adresine girerek başvuru formunu doldurmanız yeterlidir.

Türkiye Geneli Siyeri Nebi Yarışma Programımız ÜCRETSİZ olup,22/23 Mayıs 2021 tarihinde yapacağımız On-lıne Sınavda 40 soru 60 dakika süre ile öğrencilerimize sorulacaktır.

Yarışma kitaplarımız: Lise kategorisinde Dr Şerafettin KALAY tarafından kaleme alınan “Âlemlere Rahmet olarak gönderilen elçi Hz. Muhammed (s.a.v.)” kitabı ve Ortaokul kategorisinde ise Muzaffer AKTÜRK tarafından yazılan “Sevgili Peygamberimiz hz. Muhammed(s.a.v) kitabı esas alınarak sınav düzenlenecektir.

Sınavda sorulacak sorular için kaynak kitaplarımız hem Pdf hem de sesli kitap özelliği ile sayfamıza yüklenmiş olup, öğrencilerimiz ücretsiz bir şekilde indirebilirler.

Gençler…! Efendimizin izinde Siyeri Nebi yarışma programı 17 ilçemizde de düzenlenecek olup, Her ilçemizin ödülleri ayrıdır. Bol ödüllü bir yarışma olup Hem Türkiye geneli ödül, Hem Samsun ödülü hem de ilçe ödülü olmak üzere 3 farklı ödül ile adeta ALTIN GİBİ YARIŞMA diyebiliriz.

Anadolu Gençlik Derneği olarak gayemiz bir gencin daha yüreğine Peygamber sevgisini işleyebilmektir, nakış nakış dokumaktır. Buna vesile olmaktır. İçinde bulunduğumuz şartlar ne kadar zor olursa olsun Gençliğimizi önemsiyor ve onlar için gece gündüz koşuşturuyoruz.

“Projemiz insan Muhatap kitlemiz Gençlik Sevdamız Türkiye” diyerek Tüm Lise ve Ortaokul öğrencilerimizi “ Gençler! Efendimizin izinde yarışma programına başvurmaya davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.