Edis:”Masadan kaçan biz değil, onlar oldu’’

Edis:”Masadan kaçan biz değil, onlar oldu’’

MHP Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Edis SKM açılışında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

A+A-

Koalisyon çalışmalarında MHP genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ülke gündemine masadan kaçan olarak lanse edilmek isteniyor.AK parti ile görüşmelerimizde sayın Bahçeli masadan kalkmamıştır.Sayın Davutoğlu,bizim şartlarımıza olumsuz cevap vermiştir. Böyle bir şey kesinlikle yoktur. Biz masaya otururkende, kalkarken de sunduğumuz şartlar ve kriterlerimiz belli. Bu şartlarımızda bu günde yarında değişiklik olmayacak. Dün ne demiş isek bu günde aynısını söylüyoruz.

BAFRA’LI BİR KERE BAFRAYA KENDİ SAHİP ÇIKACAK

Yıllardır Bafralıların yatırımların başka ilçelere gitmesinden mutsuz olduğunu dile getiren Edis, “Üniversite yapılacak başka ilçeye, havaalanı, sanayi kuruluşu, fabrika başka ilçeye yapılıyor. Ben bunun nedenini öğrendim. Biz bütün ilçeleri gezdik. İnsanlar özellikle Çarşamba`da öyle karşılıyorlar ki bizi, insanın hizmet edesi geliyor. Biz bunu Bafra`da göremiyoruz. Biz Bafra`da bu ilgi ve isteği göremiyoruz. Seçimden önce siyasete kilitlenen Bafra, seçimden sonra tamamen çekiliyor. Kimse talepte bulunmuyor. Bizden verdiğiniz oyların hesabını sormak için seçim dönemlerini beklemeyin. Gelin hemen sorun hesabınızı. Bafra’yı Ankara’da temsil edebilecek, devleti bilen, bürokrasiyi bilen içinizden biri olan Hüseyin Edis kardeşiniz sizi en iyi şekilde temsil edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Biz Bafra`nın hesabını sormak için, Samsun`un hesabını sormak için meclise gidiyoruz” dedi.

BU NE BAFRA SEVDASI BÖYLE.

 Haziran seçimlerinde Bafra’dan MHP adayı olarak Ankara’ya beni gönderdiniz, ne yazık ki süreç farklı gelişti ve erken seçim kararı alındı. Daha düne kadar partiler Bafra’ya aday göstermez iken sayemizde Bafra’nın değerini anladılar ve Bafralı aday bolluğu yaşanıyor. O zaman seçimden sonrada Bafra’nın değerini bilmek için MHP adaylarını destekleyin.15 gün gerekir ise uyumayacağız. Durmadan, dinlenmeden çalışacağız, ulaşmadığımız kimse kalmayacak. MHP’nin yapacaklarını halka izah edeceğiz.

BAFRA’DA MHP’NİN VEKİL SAYISI DÜŞMEZ ÇIAKACAKTIR.

Bafra halkından destek isteyen Edis, “Hazır Bafralı bir adayınız var. Bafra`yı bilen ve devleti bilen bir aday. Milletvekilliğinin yanında devletin bütün kademelerinde görev almış bir devlet adamıyım. Sizi mecliste en iyi temsil edecek kişiyi buldunuz. Devlette sadece siyasetçi olmak yetmiyor, devlet adamı da olmak gerekiyor.  Bu fırsatı kaçırmayın” dedi. 

huseyin-edis-mhp-vekil-adayi-skm-acilisi.JPGhuseyin-edis-mhp-vekil-adayi-skm-acilisi-001.JPGhuseyin-edis-mhp-vekil-adayi-skm-acilisi-002.JPGhuseyin-edis-mhp-vekil-adayi-skm-acilisi-003.JPGhuseyin-edis-mhp-vekil-adayi-skm-acilisi-004.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.