Edibe Ahıskalı'ya anlamlı ziyaret

Edibe Ahıskalı'ya anlamlı ziyaret

​Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi yöneticileri ve öğrencileri tarafından okulun bağışçısı İsmail Ahıskalı'nın eşi Edibe Ahıskalı'ya anlamlı ziyaret.

A+A-

İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi bağışçısı İsmail Ahıskalı'nın eşi Edibe Ahıskalı geçmiş anneler gününü kutlamak için okul yöneticileri ve öğrencileri Ahıskalı'yı ziyaret ederek anneler günün kutladı.

Mesleki Eğitim Merkezinin yapımı ve donanımı konusunda  bağışları olan  Ahıskalı ailesinin çırak-kalfa öğrenci yetiştirmesinde önemli katkıları vardır diyen okul müdürü Ayhan Kanbazoğlu, "Ahde vefa kavramının titizlikle yaşatılmaya çalışılan öğrencilerimizle birlikte geçmiş anneler gününü kutlamak hemde  Edibe  Ahıskalı ve oğlu Alptekin Ahıskalı ile;İsmail Bey’in esnaflık anlayışını,yaşanan o dönemdeki mesleki tutumunu,çırak öğrencilerine verdiği değeri ve mesleğin yaşatılabilmesi için yaptıklarını  konuştuk.

Edibe Ahıskalı, "Çırak öğrencileri eşinin yadigarı olarak gördüğünü, öğrencilere  yönelik yapılan eğitim faaliyetlerinin kendisini ve ailesini  memnun  ve mutlu ettiğini belirtti.

Ayrıca Ayhan Kanbazoğlu, Ahıskalı ailesinin genç yaşta kaybettileri kızları Dilfuruz Ahıskalı için okul yönetimiyle beraber adını kalıcı olarak yaşatmak için okulda bir bölüme adını vermenin  onurunu yaşayacaklarını söyledi. Alptekin Ahıskalı ve Edibe AhıskalI gösterilen hassasiyetten dolayı teşekkürlerini ifade ederek, memnuniyetlerini belirttiler.

edibe-ahiskaliya-anlamli-ziyaret-1.jpg

edibe-ahiskaliya-anlamli-ziyaret-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.