Ecrin Bebeğin Öz Amcası Konuştu!

Ecrin Bebeğin Öz Amcası Konuştu!

Samsun Vezirköprü’de kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ın ölümü dolayısıyla gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınmaya devam ediliyor.

A+A-

Yeğeninin ölümüyle ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı önünde öz amca İbrahim Kurnaz, “Bulunan kemiklerin DNA’sı belli olmamıştı. Beklediğimiz haber bugün geldi. Ecrin belki sağ bulunur diye bir ümidimiz vardı. Bugün üzücü haberle karşılaştık. Bunun sonucunda gözaltılar oldu. Bunda bir el varsa kesinlikle cezasını bulmasını istiyoruz. İhmal olayı olmamalıydı. Suçlu varsa cezasını çekmesini istiyoruz. Çok üzücü bir olay. 1,5 yaşında bir çocuğun hayatını kimse elinden alamaz. Onun da gezmeye, oynamaya, hayatı yaşamaya hakkı vardı” dedi.

Olayla ilgili ifadesinin alınması için Ecrin’in üvey dedesi Nuri Kurnaz’da Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanlığı’na çağrıldı. Nuri Kurnaz verdiği ifadenin ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Dede Kurnaz, "Gözaltından çıkacak sonuç ile ilgili beklemekteyim. Şu anda da zor konuşuyorum. Henüz bir bilgim yok” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.