Ecrin Bebeğin Katili Kim ?

Ecrin Bebeğin Katili Kim ?

Samsun'da kaybolduktan bir süre sonra parçaları bulunan 1.5 yaşındaki Ecrin bebekle ilgili yeni detaylar öğrenilmeye devam ediliyor.

A+A-

Samsun'un Vezirköprü İlçesinde kaybolduktan sonra parçaları bulunan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Vezirköprü Cumhuriyet Savcılığı'nın "kişiyi hürriyetinden alıkoyma ve kasten adam öldürme" suçlarına ilişkin başlattığı soruşturma da yeni detayların gelmesiyle birlikte genişletilmiş durumda. Savcılık ve Jandarmanın açılan soruşturmada aile içi ilişkileri mercek altına alındı.

ECRİN'İ KAPI ÖNÜNE BIRAKTILAR

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'nda olay derinlemesine araştırılırken, programda şüpheli ifadelere yer verildi. Minik Ecrin'i gören son kişinin amca Özkan Kurnaz olduğu öğrenildi. Özkan Kurnaz. Ecrin'in babaannesi, ekmek yaparken oğluna Ecrin'i kapı önüne bırakmasını söylemiş ve Özkan'ın da bebeği her zaman oynadığı bahçeye bırakıp tarlaya ve ineklere bakmaya gittiğini söylemişti.

KOMŞUNUN KÖPEĞİ Mİ PARÇALADI? Ecrin Bebek cinayetinde yeni iddialar da ortaya atılmaya devam ediyor. Kurnaz ailesinin komşuları Yahşi Bey'in köpeklerinin Ecrin'e saldırmış olabileceği üzerinde duruluyor.

ŞÜPHELİ ÖZKAN KURNAZ SAMSUN'A DÖNMÜYOR

 Ecrin Kurnaz cinayetinde tüm şüphheleri üzerine çeken amca Özkan Kurnaz yayınlanan son programın ardından Samsun'a dönmemesi dikkat çekiyor. Kendisine iftira atıldığını söyleyen Özkan Kurnaz, ailesinin yüzünü görmek istemediğini ve bu yüzden eve dönmediğini açıkladı.

BU İŞİ YAPAN ADAM UZMAN

Ecrin'in amcası Özkan Kurnaz yaptığı açıklamada, Ben rol yapamam. O ayakkabı neden yolun sağında altında solunda üstünde bulunmuyor da, tam ortasında bulunuyor? Bu işi yapan adam uzman. Öyle bir oyun oynuyor ki; işin hakkını veriyor. Bu işin projesini çizmiş. Şunu da yapmış olabilirler. Çocuk "öldü" diye bulunsun, dışarda aramasınlar. Çocuğu "öldü zannetsinler" diye mezardan yaşlı bir kemik bulurlar, oraya atarlar. Elbiseyi de bir şekilde halleder. "Öldü sansınlar" diye herkes bu konunun üstünde dursun." şeklinde konuştu.

TÜM ŞÜPHELER AMCA VE BABAANNENİN ÜZERİNDE

 7 Mayıs tarihinde Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin Bebek evinin önünden bir anda kayboldu. Ecrin bevbeğin kaybolmasıyla birlikte yoğun arama çalışmaları da devam ediyor. Müge Anlı'nın programında Ecrin'in babaannesi oğluna Ecrin'i kapı önüne bırakmasını söylemişti.
 

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.