Ece ve Alperen Güreş Bir Ömür Boyu Mutluluk İçin İmza Attılar

Ece ve Alperen Güreş Bir Ömür Boyu Mutluluk İçin İmza Attılar

Ercan Ak’ın kızı Duru Veteriner Klinik işletmecisi Veteriner Hekim Ece ile Merhume Güler Güreş- Bafra Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Güreş’in oğlu Diyetisyen Alperen Güreş ömür boyu mutluluğa imza atarak ‘’EVET’’ dediler.

A+A-

Bafra Adliyesi personellerinden İnci Ak - Bafra Cumhuriyet Başsavcısı makam şoförü Ercan Ak’ın kızı Duru Veteriner Klinik işletmecisi Veteriner Hekim Ece ile Merhume Güler Güreş- Bafra Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Güreş’in oğlu Diyetisyen Alperen Güreş ömür boyu mutluluğa imza atarak ‘’EVET’’ dediler.
 

Genç çiftler Ece& Alperen Güreş hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler. 
İlk danslarını yapan genç çiftler için Nikah Merasimine geçildi. 
Nikahı hayırlı olsun dilekleri ile Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç kıydı. 
Ece& Alperen Güreş için Bafra Davet Kır Bahçeleri Düğün Salonunda muhteşem rüya gibi bir nikah ve düğün merasimi gerçekleştirildi.
Başkan Kılıç konuşmasında,’’Yeni çiftlerimiz Ece&  Alperen Güreş’in nikah akitlerini gerçekleştirdik. Bu mutlu günlerinde çiftlerimizin yanında olarak sizlerle birlikte mutluluklarını paylaştık. Çiftlerimize, gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ailelerimize de hayırlı olsun. Her zaman hayata dair ne varsa halkımızla birlikte yaşamaya ve paylaşmaya devam edeceğiz. Mutluluk dileklerimle.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, halay çeken Ece & Alperen Güreş’e   arkadaşları ve davetliler eşlik etti.
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Nikah ve Düğün merasiminin ardından her iki aile adına bir duygulu bir teşekkür mesajı veren Bafra Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Güreş,’’ Ak ve Güreş   aileleri adına evlatlarımız Ece& Alperen Güreş’in     nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirttiler.

Nikah ve Düğün merasimine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, İş İnsanları, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.ece-ve-alperen-gures-bir-omur-boyu-mutluluk-icin-imza-attilar.pngece-ve-alperen-gures-bir-omur-boyu-mutluluk-icin-imza-attilar-001.pngece-ve-alperen-gures-bir-omur-boyu-mutluluk-icin-imza-attilar-002.pngece-ve-alperen-gures-bir-omur-boyu-mutluluk-icin-imza-attilar-003.pngece-ve-alperen-gures-bir-omur-boyu-mutluluk-icin-imza-attilar-004.pngece-ve-alperen-gures-bir-omur-boyu-mutluluk-icin-imza-attilar-005.pngece-ve-alperen-gures-bir-omur-boyu-mutluluk-icin-imza-attilar-006.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.