EBELİK-HEMŞİRELİK HAFTASI VE ANNELER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

EBELİK-HEMŞİRELİK HAFTASI VE ANNELER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

Sağlık-Sen Samsun Şubesi tarafından, “Ebelik-Hemşirelik Haftası ve Anneler Günü Kutlama Programı” düzenlendi.

A+A-

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şube Başkanlığı tarafından Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ebelik -Hemşirelik Haftası ve Anneler Günü Kutlama Programı’nda açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı İlhan Öksüz, "Ebelik ve hemşirelik; tarihi çok eskilere dayanan temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Bu kutsal meslek geçmişten günümüze tıp biliminin de ilerlemesi ile çok önemli aşamalar kaydetmiş sağlık sistemlerinin vazgeçilmez unsuru haline gelmiştir. Dünyada ve ülkemizde nesillerin devamı için büyük önem arz eden sağlık hizmetlerinin sağlanması ve gelişmesi için ebe ve hemşirelerimiz, sorumluluk bilinciyle vazifelerini en iyi şekilde yerine getirmektedirler. Bizlere sağlımızı kazanmada, özveriyle hizmet eden ebe ve hemşirelerimizin ve gecesini gündüzünü, varını yoğunu, çocuklarına adayan şefkatli, merhametli annelerimizin bu özel günlerini kutlar; hepinize anne sevgisi ile dopdolu bir ömür dilerim" dedi.
Programda bir konuşmada Samsun Memur-Sen Başkanı Necdet Güneysu yaptı. Başkan Güneysu, "Birlik ve beraberlik içinde böyle güzel bir organizasyona imza atan Sağlık-Sen'e teşekkür ediyor, Ebelik -Hemşirelik Haftası ve Anneler Günü'nüzü en içten duygularımla kutluyorum" diye konuştu.

BÜYÜK ANADOLU’YA PLAKET
Daha sonra Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz tarafından, programa gösterdiği destekten ötürü Hospital Park Group Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkür plaketi takdim etti. Plaketi Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen alırken, Hospital Park Büyük Anadolu Hastaneleri olarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Esen, "Ebelik-Hemşirelik Haftası ve Anneler Günü dolayısıyla yapılan bu organizasyona katkı sağlamaktan büyük onur duyduğumuzu ifade etmek isterim. Sağlık alanında yapılan çalışmalarla 'Sağlık Kenti Samsun' olan şehrimiz yine siz sağlık çalışanlarının sayesinde daha büyük hedeflere ulaşacağına inanıyorum. Ben bu plaketi hastanelerimizin başhemşilerine sizlerin adına takdim etmek istiyorum. Sağlık hizmeti bir ekip işidir, bu ekipte büyük emekleri olan ebelerimiz ve hemşilerimizdir. Bu anlamda ben de onların haftalarını ve sevgisi yüreklerden eksilmeyen çok değerli annelerimizin de Anneler Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.
Programa Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, Samsun Memur-Sen'e bağlı bazı sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Hospital Park Group Büyük Anadolu Hastanesi Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.
Düzenlenen yemekte katılımcılar çalınan türküler eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.