DÜZKÖY KİRAZ MEVSİMİNİ AÇTI

DÜZKÖY KİRAZ MEVSİMİNİ AÇTI

Samsun’ un Bafra ilçesinde adı ve tadı ile nam salmaya devam eden Düzköy’ Kirazı haziran ayının ilk haftasında pazar tezgahlarında yerini aldı.

A+A-

Samsun’ un Bafra ilçesinde adı ve tadı ile nam salmaya devam eden 'Düzköy Kirazı' haziran ayının ilk haftasında pazar tezgahlarında yerini aldı.

Samsun-Bafra-Düzköy Derneği'de Kurucu & Genel Başkanı Kerem Alışkan; "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bafra'nın tanınmış siyasileri, iş adamları ziyaret ederek meşhur Düzköy Kirazı'nı dalında kopararak tattılar.

Geçtiğimiz yıllarda Düzköy Kirazı'nı yerinde görmek için gelenler; önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Bafralı İş adamı Hasan Kaya Aşçı ve SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş oldu.
Bu yıl ise Bafra’nın İstanbul’daki siyasi temsilcisi ve STK’ ların en önemli değer taşlarından birisi olan Hacer Aktürk geldi. Coşkun Alışkan’ ın kiraz bahçesini ziyaret eden Aktürk yaptığı açıklamada; “ Düzköy tabiatı ile doğası ile en güzel mahallerimizden biridir. Meşhur Düzköy Kirazı'nın tadına dalından kopararak bakma fırsatım oldu. Bana bahçesini açan Coşkun Alışkan’ a ve ailesine teşekkür ediyorum. Düzköy Kirazı piyasada hak ettiği yeri bulmuş ve bulmaya devam ederek Baframızın adını duyurmuştur” dedi.

kiraz-duzkoy.jpgbafra-kiraz.jpg

dukoy-kiraz.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.