DURMUŞ: “ANTEP MAÇINI YÜZDE YÜZ KAZANACAĞIZ”

DURMUŞ: “ANTEP MAÇINI YÜZDE YÜZ KAZANACAĞIZ”

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediye maçından yüzde 100 galip ayrılacaklarını söyledi.

A+A-

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan idmana tüm oyuncular katılırken, antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra pas organizasyonu ile devam eden idman çift kale maçla sona erdi. Sakatlıktan kurtulan Canberk Aydın ve Faik Mıntaş takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yeneceklerini savunan Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Son iki haftada MKE Ankaragücü ve 1461 Trabzon maçında kaybettiğimiz puanlardan sonra alttaki takımlarda kazanınca hiç beklemediğimiz ortam oluştu. Ligin bitmesine 2 hafta kala kaybedilen puanlar bize sorun oluşturdu. Bizim güçlü bir kadromuz var. Bu hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u Gaziantep’te yeneceğiz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesip, kendi işimizi kendimiz halledeceğiz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını yüzde 100 kazanacağız. İç sahada kaybettiğimiz puanları telafi edip son haftaya sorunsuz gireceğiz” dedi.
Antrenmanı Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Samsunspor’un eski oyuncusu Celil Sağır da izledi. Daha sonra Samsunspor Dernek Başkanları da idmanı izlemeye gelerek oyunculara ve Kulüp Başkanı Emin Kar’a destek verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.