'Durmadan çalışacağız, gönüllerde yükselmeye devam edeceğiz"

'Durmadan çalışacağız, gönüllerde yükselmeye devam edeceğiz"

Ak Parti Yerel yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent belediye başkanlarına 'Hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-
 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından halkın teveccühü ile seçilen Cumhur İttifakı 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı Ali Acar ve Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkanlarına görevlerinde başarılar diledi. Seçimlerin bir demokrasi şöleni olduğunu, göreve başlayan belediye başkanlarının hemen icraata odaklandığını ifade eden Yılmaz, vatandaşın sandıkta kullandığı her bir oyun büyük önemi olduğunu, hiç birinin zayi olmasına izin vermeyen, hakkıyla yerine ulaşmasını sağlayan bir anlayışın kendilerinde hakim olduğunu söyledi.
'EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ, DAHA ÇOK GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ'
Boş tartışmalar yerine sabırla hakkı, hakkı olana teslim ederek hizmet yolunun devamının önemli olduğunu ifade eden Yılmaz, "Seçim öncesinde söylediğimiz ne varsa, şuanda aynısını söylüyoruz. Uygulamalarımızda halkımıza, kentimize, ülkemize hizmette hiç bir şaşma olmayacak. Daha fazlasını üstüne koyarak bu kutlu yolda ilerleyeceğiz." dedi. 'HALKA KİM HİZMET EDİYORSA ASIL KAZANAN ODUR' "Bizler seçimlere kazandık, kaybettik gibi bir anlayışla bakan bir siyasi parti değiliz." diyen Yılmaz, "Rakamsal olarak bakıldığında seçimlerin yine lider partisi AK Parti'dir ama biz seçimleri şahsi olarak kazandık, kaybettik olarak algılamıyoruz. Her zaman şehrimize, ülkemize, halkımıza kazandırdıklarımıza veya kaybettirdiklerimize bakıyoruz. Yetki aldığımızda hizmetlerimizle ülkemize, halkımıza bir şeyler kazandırmışsak o seçimin kazananı oluyoruz. Çok şükür, AK Parti iktidarı döneminde ülkemiz kazandı, şehirlerimiz kazandı, hepimiz kazandık. Seçimlerde Cumhur İttifakı adaylarımıza yetki verilmeyen yerler oldu. Halkımız her zaman haklıdır, kararları başımızın tacıdır. Bir eksiklik varsa, halkımız tercih etmemişse nedenlerini kendimize sorar, bunu gidermeye çalışırız. Vatandaşlarımıza kendimizi daha iyi anlatacağız, daha çok gönüllerine girmeye çalışacağız, her alanda daha çok hizmet edeceğiz. Yeni süreçte gönül, sevgi, hizmet, kalkınma hepsi bir bütün halinde eksiksiz uygulanacak. Durmadan çalışacağız, gönüllerde yükselmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.