Dürdane Arslan'dan engelli çocuklara ziyaret

Dürdane Arslan'dan engelli çocuklara ziyaret

Durdane ARSLAN Bafra Kadın Emek Pazarı Çalışanları ile Doğankaya Özel eğitim Merkezini ziyaret ederek, Çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

A+A-

Çalışmaları hakkında bilgi veren okul müdürü Dursun DÜNDAR: ''Kurumlarının Bafra, Alaçam, Ondokuzmayıs ve alaçam bölgesindeki Otizmden etkilenmiş çocuklarımıza hizmet verildiğini söyledi''

    Dürdane ARSLAN Kaymakamımız Halis ASLAN’ ın hem köylüye örnek olması hem de okul çocuklarının toprakla rehabilitasyonu için bahçeye yaptırdığı ve uygulamalarını yakından takip ettiği serayı hayretle izledi.

     Okulun sosyal faaliyetleri konusunda da bilgi alan sayın Dürdane ARSLAN’ a  okul müdürü Dursun DÜNDAR kaymakamımızın YEDAŞ ile işbirliği içinde okulun tüm sosyal etkinliklerinin sponsoru olduğunu okulun müzik aleti ,yüzme ile ilgili tüm ekipmanları bu vesile karşılanmıştır dedi.

Dürdane ARSLAN; ''Türkiye’ de bu tarzda bir çok okul gördüğünü, gerek eğitim tarzı uygulamaları, gerekse eğitim anlayışı ve öğretmenlerin yaklaşımı açısından kurumunuzun tek olduğunu düşünüyorum'' Tebrik ederim dedi.

5-002.jpgdurdana-arslan-001.jpgdurdana-arslan2-001.jpgdurdana-arslan4-001.jpgdurdana-arslan6-001.jpgdurdana-arslan7-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.