DÜNYANIN EN GÜZEL LEZZETLERİNİ ÜRETİYORUZ

DÜNYANIN EN GÜZEL LEZZETLERİNİ ÜRETİYORUZ

2018 yılında Samsun Bafra'da hizmet vermeye başlayan Leyla Hanımın Mutfağı ile güzel bir röportaj gerçekleştirdik.Muhabir - Vildan Seda Turgut

A+A-

Dünyanın en güzel ve doğal nokullarını üreten ve ortaya muhteşem tatlar çıkaran Leyla Hanım;"Tüm bu tatlar kullandığımız malzemenin kalitesiyle de doğru orantılı, malzemeden asla taviz vermiyoruz. Hiçbir yerde olmayan bu lezzetleri tatmak için sizide Leyla Hanımın Mutfağına bekliyoruz" dedi.

OĞLUMUN İSTEĞİYLE AÇTIK

Bizler Kurban Bayramı öncesinde, oğlumun isteği ile burayı açmaya karar verdiğini söyleyen Leyla Hanım, Bafra'nın lezzetlerini, hem nezih hem bütçelerine uygun şekilde Bafra halkına sunduklarını söyledi. İşimizi severek yaptığını dile getiren Leyla hanım, güzel lezzetleri Bafra halkına ulaştırmaya devam ediyor. 

 

manset-011.jpg

 

BAFRA'NIN OLMAZSA OLMAZ LEZZETLERİ BURADA

 Aklınıza gelebilecek tüm lezzetleri Leyla Hanım'da bulabileceğinizi dile getiren Leyla Hanım,"Bafra nokulu, tatlı çeşitleri, içli köfteler, kaymaklı lokum, mantı, aile sıcaklığında kahvaltı keyfi ve damağınıza hitap edecek birçok yöresel lezzetleri özel günlerinizde toplu sipariş olarak da yapıyoruz" dedi.

 

nokul-001.jpg

 

KAFAMDA 'ACABA' LARIM VARDI

Oğlunun teklifiyle işe koyulan Leyla Hanım, işyeri açarken kafasında acabalarının olduğunu, tereddüt ettiğini söyledi.

Yemek yapmayı ve özellikle hamur işlerini çok seven Leyla Hanım,"Bu işi seviyorum. Hamur işiyle uğraşmayı meşgul olmayı seviyorum. Özellikle de Bafra'nın lezzetlerini Bafralılara sunmayı arzu ediyorum. İnşallah Allah'ın da yardımıyla mahcup olmadan güzel bir şekilde daha da ileriye gideceğimizi düşünüyorum. Bafra55.net ailesine, bizi Bafralılara ulaştırdığı için, bizlere bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

kahvalti-002.jpgkaymakli-lokum-001.jpgleyla-hanim-tatli-002.jpgkeskek-002.jpgmanti-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.