Dünya Azerbaycanlılarının Dayanışma Günü Kutlu olsun!

Dünya Azerbaycanlılarının Dayanışma Günü Kutlu olsun!

Azerbaycan'ın uluslararası teşkilatı olan Dünya Azerbaycan Asamblesi Halkla İlişkiler başkanı Elşen Yahyayev, 31 Aralık - Dünya Azerbaycanlılarının Dayanışma Günü vesilesiyle dünya Azerbaycanlılarını tebrik etti.

A+A-

“Bütün yurttaşlarımızı Azerbaycan ideolojisi etrafında bir güce dönüştürmek konusuna özel önem veren ulusal lider Haydar Aliyev, bu alanda tarihi kararlar aldı ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın haklarını korumak ve diaspora binası inşa etmek için önemli önlemler aldı. Amaçlı bir politikanın sonucu olarak, bugün diaspora organizasyonlarımız Azerbaycan'ın hakikatlerini desteklemeye, ulusal çıkarlarımızı korumaya ve cumhuriyetimizin diğer ülkelerle karşılıklı yararlı ilişkilerini derinleştirmeye katkıda bulunuyor. 
Yüce Azerbaycan halkının ve Türk milletinin hemreylik gününü kutluyor, ülke bütünlüğünün korunmasını, aydınlık geleceğin, birlik ve beraberliğin daimi olmasını diliyorum. 
 2018, halkımızın tarihinde görkemli bir yere sahip olan Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümü anısına kalacaktır.
Azerbaycan halkını Dünya Azerbaycanlı Dayanışma Günü'nde içtenlikle kutluyorum ve çalışmalarınızın her birinde mutluluk, refah ve başarılar diliyorum.”
Ülker Piriyeva 
Ankara

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.