DÜĞÜN SALONU İNŞAATINA KALDIĞI YERDEN DEVAM

DÜĞÜN SALONU İNŞAATINA KALDIĞI YERDEN DEVAM

Ladik Haber: Ladik Belediyesi’nin yerini tahsis ettiği, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin de yapımını üstlendiği Belediye Düğün Salonu’nun yapımına kaldığı yerden devam ediliyor.

A+A-

Yarım kalan projeleri hayata geçirmek için kolları sıvayan Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, yapımına başlanan düğün salonunun inşaatını gezerek, incelemelerde bulundu.

Ladik’in önemli bir eksiğini kapatmak ve ilçe halkının mağduriyetini gidermek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ile görüşen Başkan Özel, yarım kalan düğün salonu inşaatının tamamlanması için Başkan Demir’den istekte bulunmuştu. Başkan Demir’in talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’da, Ladik’teki mevcut eksikliklerin ve yapılması gereken yatırımların belirlenmesi için ilçemizde incelemeler yapmıştı. Bu süreçten kısa bir süre sonra da düğün salonu inşaatında çalışmalara başlanıldı.

İlçeye yeni ve modern bir düğün salonu kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, “Ladik’in önemli bir eksiği vardı. O da düğün salonumuzun olmayışıydı. Çok şükür artık ona da kısa zamanda kavuşacağız. Hemşerilerimin daha rahat ve modern bir ortamda mutluluklarını paylaşacağı, daha fonksiyonel ve büyük bir düğün salonuna sahip olacağız. Hepimizin bildiği gibi 2017 yılında düğün salonu inşaatına başlanılmış ve bazı aksaklıklardan dolayı da yapımı tamamlanmamıştı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ile görüşmelerimiz neticesinde Sayın Başkanımız bu duruma el atarak, sorunu çözmüştür. Düğün salonumuzun yapımının devam etmesinde ve ilçemize kazandırılmasında emeği geçen, yapımını üstlenen Büyükşehir Belediyesine ve Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın İlhan Bayram’a, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri yetkililerine ve Büyükşehir Belediyesi Ladik Fen İşleri Şube Müdürü Sayın İhsan Kırbıyık’a çok teşekkür ederim. İnşaatte çalışmalar başlamıştır. İlçemize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Ladik ve değerli hemşerilerim, her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Allah nasip ederse; ilçemizin önemli bir eksiği olan düğün salonumuza kısa zamanda kavuşacağız. Yarım kalan inşaatımızda çalışmalara tekrardan başlanılmıştır. İlçemize şimdiden hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.