DSİ 7. Bölge Müdürü Gökçe’den Havza ziyareti

DSİ 7. Bölge Müdürü Gökçe’den Havza ziyareti

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ve beraberindekiler harita üzerinde ilçe merkezinden geçmekte olan Hacı Osman Deresi ile ilgili bilgiler aldılar ve uygulanabilecek projeler hakkında istişarelerde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Hacıosman deresinin ıslahı ve yapılacak düzenlemelerin yaşanacak olası sel olaylarının önüne geçmek için önemli. Hacıosman Deresi 1998 yılında bir sele neden oldu. Geçen zaman içinde çok sayıda taşma tehlikesi atlatıldı. İlçemizde yaşanabilecek bir sel felaketinin ve buna bağlı yaşanabilecek can ve mal kayıplarının önüne geçilmesi için ciddi bir çalışma yapılması gerekli.”dedi.

Ziyaretin sonunda DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'e DSİ logolu kahve fincan takımı ve seramik tabak hediye etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ile beraberindekiler daha sonra Hacı Osman Deresinin kapalı ve açık alanlarında, köprü ve menfez geçişlerini inceleyerek uygulanabilecek olan projelerin yerinde değerlendirdiler.

DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe yapılan incelemeler neticesinde yapılacak çalışmalar ile yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.