Dr. Raif Çaylı ölümünün 2. Yılında anıldı

Dr. Raif Çaylı ölümünün 2. Yılında anıldı

Bafra’nın sevilen Doktoru Raif Çaylı ölümünün ikinci yılında eşi, kızı ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

A+A-

Durağan-Boyabat ilçesi arasında Yandak Mezarlığı mevkisinde dün meydana gelen kazada, kullandığı motosikletin traktöre çarpması sonucunda ağır yaralanan Doktor Raif Çaylı, ambulans helikopter ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

dr-raif-cayli-olumunun-2-yilinda-anildi.jpg

Dr. Raif Çaylı ölümünün 2’inci yılında Bafra Müftüsü Necmettin Kayar’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile anıldı. Eşi Hamiyet Çaylı kızı Yaren Çaylı, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın ve Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’nin yanı sıra Medibafra Hatanesi doktorları ve sevenleri  katıldı.

Kur’an-I Kerim tilavetinin ardından konuşan eşi Hamiyet Çaylı, eşim doktordan  önce insandı, ihtiyaç sahiplerini asla atlamaz elinden ne gelirse yapmaya çalışan bir insandı. İnşallah yattığı yerde rahattır kendisini çok özlüyoruz” dedi.

dr-raif-cayli-olumunun-2-yilinda-anildi-001.jpg

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ise, Aslında bir doktordan daha ötesiyle Raif Çaylı, hem insan olarak, hem doktor olarak bizlere çok şeyler bıraktı mekanı Cennet olsun inşallah” dedi.

Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, geç tanımama rağmen kendisi ile samimi bir dostluğumuz olmuştu, Bafralılar tarafından çok sevildiğini ölümünden sonra çok daha iyi anlamış olduk. Ben inanıyorum ki arkasında çok iyi bir evlat bıraktı, bizler ondan razıyız Rabbimde ondan razı olsun inşallah” dedi.

dr-raif-cayli-olumunun-2-yilinda-anildi-002.jpg

Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın ise, “ben çok iyi bir meslek arkadaşımı kaybettim, meslek hayatımda çok insanlar tanıdım ama Raif Çaylı gibisini çok az tanıdım rabbim cennetiyle muamele etsin inşallah” dedi.

Haber : Emre Şahinol

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
86 Yorum