Dr. Aytaç Akın’dan bafra55’e özel açıklamalar

Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Vakalar artış olduğu taktirde kısıtlamaların artacağını herkesin beklemesi gerekir dedi.

A+A-

Bafra Kaymakamlığı tarafından Pazar yerlerinde Türkiye’de tek olan HES uygulaması başarı ile devam ederken, uygulama kontrol oktasın da yerinde incelemeler yapıldı. Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, bafra5.net’e de hem konuyla alakalı açıklamalarda bulundu hem de pandemi süreci hakkında yeni bilgiler verdi. Aytaç, bilindiği gibi Pazar yerlerinde sigara içilmesi yasaklanmıştı. Bafra’da vakalarımız baya arttı. Vakalarda artış olduğu sürece kısıtlamaların da artacağını beklememiz gerekiyor diyerek çok daha dikkatli olmamız gerekiyor” dedi.

TEDBİRLERİ SALDIK

Mevcut tedbirleri biraz saldık diyen Dr. Aytaç Akın, Vaka  sayılarını çok dikkat ederek atlatabiliriz. Gazeteci arkadaşlarımız çok yakın olduğu için gerekli uyarılardan sonra mesafeyi açmak zorunda kaldılar. Dün bununla beraberdik, dün şununla yemek yemiştik, dün burada oturmuştuk, 15 dakika maskesiz muhabbet etmiştik cümleler artık bizde 9 aydır kulaklarımızdan belleğimize kazındı. Sağlık bakanımızın da dediği gibi her dakika biz bunları dinliyoruz, gece geç saatlere kadar filyasyon işleri yapıyoruz, ekipler aşırı derecede çalışıyorlar. Sağlık çalışanlarımız yoruldukları halde geri aynı hızla çalışıyorlar. Gerçekten bu kadar emeği kimsenin zayi etmeye hakkı yok kendimiz için sevdiklerimizin sağlığıiçin çok dikkat etmeliyiz dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.