Doktorlar Organ Bağışı İçin Konser Verdi

Doktorlar Organ Bağışı İçin Konser Verdi

İstanbul'da profesyonel orkestra eğitimi alan 7 doktorun oluşturduğu "Grup Ayda1", organ bağışına dikkati çekmek için çıktıkları turne kapsamında Samsun'da konser verdi.

A+A-

Bafrahaber: İstanbul'da çeşitli hastanelerde genel cerrah, kulak burun boğaz uzmanı, iş yeri hekimi, başhekim yardımcısı, 2 organ nakli koordinatörü ve inme merkezi koordinatöründen oluşan 7 doktorun kurduğu "Grup Ayda1", çıktıkları Türkiye turnesinde Sivas'ın ardından Samsun'da ikinci konserini verdi.

Hayata Bağış Derneğinin organizesinde organ bağışına dikkati çekmek için Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konserde Grup Ayda1, seslendirdikleri şarkılarla Samsunlulara keyifli anlar yaşattı. 

Konser sonrasında açıklama yapan ve organ nakli koordinatörü olan Hüseyin Yıldırımoğlu, organ naklinin hayati önem taşıyan bir konu olduğunu söyledi.

Organ nakli için farkındalık oluşturacak sosyal proje yapma kararı aldıklarını dile getiren Yıldırımoğlu, topluma faydalı olmak, organ nakline katkıda bulunmak için Sivas ve Samsun'un yanı sıra Çanakkale, Adana ve İstanbul'da konser vereceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.