Doğankaya’dan Gazilerimize Vefa

Doğankaya’dan Gazilerimize Vefa

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Kore Gazileri ile bir araya geldi.

A+A-

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezinin yürüttüğü ‘’Benim filmim benim rolüm(yeniden tanışalım) projesi’’ kapsamında bir Kore gazisinin anılarını anlatan Ayla filmini, Kore Gazileri ile birlikte Özel Eğitim Uygulama Merkezi velileri ve öğretmenleri izledi.

Kore Gazilerinin anlattığı anılarla duygusal anlat yaşanırken Gazilerden Kore Savaşı ve o günün Türkiye’si hakkında bilgiler alındı.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın Rahmi Şahin yaptığı konuşmada, “Burada derneğimizin muharip gazileri var. Vatanı için canını vermeyi göze almış bu değerli insanları komutanlarımız, gençlerimiz ve amirlerimizle buluşturmanız ve vefa örneği göstermeniz hepimizi mutlu etti.” İfadelerini kullandı.

Okul Müdürü Dursun Dündar ise konuşmasında, “Okulumuzun bu projeyle amacı; bir parçası olduğumuz toplumun bizden beklediği olumlu rollere dikkat çekmekti. Bu gün burada gazilerimize vefa ve saygılarımızı sunma fırsatı bulduk. Katılım gösteren amirlerimize, komutanlarımıza,  gazi ve velilerimize,  bu projeyi hayata geçiren öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Programa Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Aydın, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askeri personel, Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi Rahmi Şahin, Kıbrıs ve Kore Gazileri ile birlikte veliler ve öğretmenler katıldı.

1-538.jpg2-499.jpg6-118.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.