Doğal Gazlı Hayat Başladı

Doğal Gazlı Hayat Başladı

Bafra’da 2011 yılının Ağustos ayı içerisinde başlayan Doğalgaz çalışmalarda Ekim ayı itibariyle 2012 yatırımlarını tamamlandı.

A+A-

Bafra ilçesinde Doğalgazlı hayat başladı.

Bafra, Vezirköprü, Havza ve Lâdik doğalgaz alt yapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından Doğalgaz kullanımı Bafra’da başladı.

Bafra’da konutlara ilk gaz verme işlemi Akmercan Delta Doğalgaz şirketi yönetimi ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Altınyaprak Mahalle Muhtarı Gökhan Özay’ın katılımı ile Altınyaprak Mahallesinde ikamet eden doğalgazı ilk kullanacak olan Muharrem Orta’nın evinde gerçekleştirildi.

Bafra’da Doğalgaz kullanmaya başlayan ilk aile olması özelliğini taşıyan Orta ailesinin sevinci ise gözlerinden okundu.

Konuklara Doğalgazda hazırlanan çay ikram edildi.

Konutlara gaz verme işleminin gerçekleştirilmesinin ardından doğalgazı ilk kullanan aile ve basın mensuplarını bilgilendiren Akmercan Deltagaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen Doğalgaz kullanımının güvenli olduğunu belirtirken konutlarda gaz sızıntısı ve herhangi bir aksaklık durumunda 187 Doğalgaz acil hattının açık olduğunu ve hemen müdahale edileceğini bildirdi.

Gaz verme işleminin gerçekleştirilmesinin ardından doğalgaz kullanılarak demlenen çay ikram edildi.

Samsun İlçeleri arsında ilk kez Bafra’da

Konuyla ilgili olarak düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Her  geçen gün gelip büyüyen Bafra’mız için farklı ve tarihi bir anı yaşıyoruz.Samsun İlçeleri arasında Doğalgazla tanışan ilk ilçe Bafra.Doğalgazın ilçemize kazandırılması sürecinde desteklerini esirgemeyen Bölge Milletvekillerimize,çalışmayı gerçekleştiren firma yetkilierine,çalışmalar esnasında hoşgörü örneği sergileyen Bafra’lı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Bafra’mıza Hayırlı Olsun

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Doğalgaz modern şehircilik anlayışının önemli ayrıntılarından biri.Bafra için düne kadar hayal olan böylesi önemli bir yatırımın İlçemize kazandırılmış olmasından dolayı çok mutluyuz.Bafra’mıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.