DOÇENTİ DARP EDEN GENÇ SERBEST

DOÇENTİ DARP EDEN GENÇ SERBEST

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Nöroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Faruk Aydın'ı darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan

A+A-

hasta yakını genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olay, OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde dün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Bafra ilçesinin Dededağ köyünde rahatsızlanan 6 yaşındaki Ö.H.A isimli çocuk, böbrek biyopsisi için OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne babası Y.A tarafından getirildi. Çocuk Hastanesi bölüm sekreteri tarafından hastanın babası Y.A’ya “yüksek ateş ve enfeksiyon nedeniyle biyopsi yapılamayacağı” söylendi. Bunun üzerine baba Y.A, bölüm sekreteri ile tartışmaya başladı. O esnada tartışmayı önlemek ve durumu anlamak için gelen OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD Nöroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Faruk Aydın, hasta yakını Y.A’nın saldırısına uğradı. Göz kısmından yaralanan Doç. Dr. Ömer Faruk Aydın, hemen OMÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tedavi altına alınarak gözünün alt tarafına dikiş atıldı.
Polis tarafından gözaltına alınan Y.A., Recep Tokur Polis Merkezi'ne teslim edildi. Sorgulanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Y.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.