Dişini Çekerken Çenesini Kırdılar

Dişini Çekerken Çenesini Kırdılar

Torbalı'nın Korucuk köyünde ikamet eden Mahmut Çiftçi’nin ağrıyan dişi için Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gitmesiyle başına gelmeyen kalmadı.

A+A-

 

Torbalı'nın Korucuk köyünde ikamet eden Mahmut Çiftçi’nin ağrıyan dişi için Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gitmesiyle başına gelmeyen kalmadı. Bir ay içinde yaklaşık 10 dişi çekilen hastanın çenesi kırıldı ve oluşan kist nedeniyle yüz felci geçirdi. Yemek yiyemeyen ve sadece sıvı gıdalarla beslenmek zorunda olan Çiftçi, önümüzdeki günlerde ameliyat olacak. Maddi durumu iyi olmayan Mahmut Çiftçi, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

 

DOKTOR DİŞİ ÇIKARIRKEN ÇENESİNİ KIRMIŞ

Diş ağrısı çeken Mahmut Çiftçi, Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gitti. Kontrol eden Salih Hancı isimli doktor, Çiftçi’ye yaklaşık çekilecek 10 dişinin olduğunu söyledi. Dişlerinin çekilmesine karar veren Mahmut Çiftçi’nin haftada 2-3 dişi çekildi. 1 ay sonra yüz felci geçirip ağzı yamulan talihsiz adam, tekrar kontrol için aynı doktora gittiğinde ‘sende başka bir hastalık var’ denilerek hastaneye sevk etti. Mahmut Çiftçi, özel bir diş doktoruna muayene oldu. Yapılan kontrolden sonra, doktor, Çiftçi’nin ağzının iltihap kapladığını, çenesinin çürük dişleri çıkarılırken kırıldığını, oluşan kist yüzünden de yüz felci geçirdiğini söyledi.

DOKTOR AÇIKLAMA YAPMAKTAN KAÇINDI

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 22 Mayıs tarihinde ameliyat masasına yatacak olan Çiftçi, "İnşaatlarda yevmiye ücretle çalışıyorum ve yalnız yaşıyorum. Sağolsun, arkadaşım Volkan Yaşa benimle ilgileniyor, 4 aydır bu haldeyim ve çalışamıyorum” diye konuştu.
Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi doktoru Salih Hancı, bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.