DİN GÖREVLİLERİNDEN KAYMAKAM KATIRCI'YA ZİYARET

DİN GÖREVLİLERİNDEN KAYMAKAM KATIRCI'YA ZİYARET

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Müftülüğü tarafından düzenlenen halı saha turnuvasını kazanan Bafra İlçe Müftülüğü futbol takımı Kaymakam Ali Katırcı’yı makamında ziyaret etti.

A+A-

Samsun İl Müftülüğü tarafından organize edilen 'Müftülükler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda İlkadım Müftülüğü’nü final maçında 4-1 yenerek birinci olan Bafra İlçe Müftülüğü futbol takımı Kaymakam Ali Katırcı’ya ziyarette bulundu. İlçe Müftüsü Burhan Keleş, “Arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içersinde oynadıkları müsabakalardan galip gelerek turnuvada birinci oldular. Bizlere her hazan desteklerini esirgemeyen ilçe kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Katırcı da yaptığı konuşmada, “İlde yapılan bir turnuvaya katılmaları ve başarılı olmaları bizi sevindirdi. Bundan sonraki gerek ilimizde gerekse ilçemizde yapılacak sosyal kültürel etkinliklere katılması oyunun bir parçası olması bizim en büyük temennimiz. Hem işimizde iyi hem sosyal çalışmalarımızda iyi olmak ayrıca takdire şayan. Müftü beyin şahsında bütün ekibi kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.