DİN GÖREVLİLERİ "KARDEŞLİK" HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

DİN GÖREVLİLERİ "KARDEŞLİK" HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Bafra Din Görevlileri arasında gerçekleştirilen “Kardeşlik” halı saha futbol turnuvası sona erdi.

A+A-

Bafra Din Görevlileri arasında gerçekleştirilen “Kardeşlik” halı saha futbol turnuvası sona erdi.
Toplam 6 takımın katıldığı turnuvaya ilgi çok büyük oldu.

Turnuvanın final maçında ise Niyazi Kasa’nın kaptanlığını yaptığı Takımı ile Ömer Acar’ın kaptanlığını yaptığı takımı yenerek turnuvanın şampiyonu olurken 3.lüğü ise Hüseyin Kul’un kaptanlığını yaptığı takım elde etti.
Turnuvanın bitişinde ise kupa ve madalya töreni düzenlendi.
Bafra Diyanet-Sen Bafra İlçe Başkanı Murat Topal, “Diyanet-Sen İlçe temsilciliği olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvasına katılan tüm takımlara teşekkür ederiz.  Futbol turnuvasını  “Kardeşlik” birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için düzenledik.  Turnuvanın centilmence geçmesinde,  birlik beraberlik içerisinde bir turnuva oluşmasında emeği geçen herkese en derin kalbi şükranlarımızı sunmak isterim. 
Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, “Amacımız gök kubbe altında hoş bir seda bırakmaktır. Ben öncelikle Diyanet-Sen yönetimini tebrik ediyorum. Bu gibi organizyonların artarak devam etmesini temenni ederim” dedi.
Final maçı sonrası Kupa ve madalyalara Bafra Protokolü tarafından takdim edildi. 

din-gorevlileri-kardeslik-hali-saha-futbol-turnuvasi-sona-erdi-5.jpgdin-gorevlileri-kardeslik-hali-saha-futbol-turnuvasi-sona-erdi-4.jpgdin-gorevlileri-kardeslik-hali-saha-futbol-turnuvasi-sona-erdi-3.jpgdin-gorevlileri-kardeslik-hali-saha-futbol-turnuvasi-sona-erdi-2.jpgdin-gorevlileri-kardeslik-hali-saha-futbol-turnuvasi-sona-erdi-1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum