Dilaver Kocatepe ’’Çiftçi Kaliteli Ekipman Almak İstiyor’’

​​​​​​​Tarım alet ve makinaları alanında Karadeniz Bölgesinde öncülük eden Kocatepe Tarım İşletme sahibi Dilaver Kocatepe ile röportaj gerçekleştirdik.

A+A-

Yaptığımız röportajda Dilaver Kocatepe,

’’Ticarete 1996 yılında Havza’da küçük bir işletme halinde başladım.

1996 yılından bu zamana hedefleri hep büyük tutarak ilerledim ve belli bir noktalara kadar getirmeye çalıştım. Şu anda ana merkezimiz Havza olmak üzere Bafra ve Taşova’da iki ayrı şubemiz ile tarım sektörü ile devam ediyoruz.

Tarım ve ekipman eskisi gibi değil… 1996 yıllarında bir kişinin, bir pulluğu, bir tırmığı ve birde traktörü varsa tarımcıydı. Ama artık öyle değil. Tarım işini yapan insanlarda aynı bir çiftçi, aynı bir esnaf gibi, işine yatırım yapmak zorunda. İyi ekipman almak zorunda. İyi ekipman almadığı sürece tarımdan para kazanma şansı yok. Çiftçi traktörün arkasına alacağı ekipmanı iyi seçerek alacak. İyi aldığı sürece yakıttan ve zamandan tasarruf edecek, maliyeti düşürecek. Yani bir esnaf gibi düşünmek zorunda.

Piyasa ile rekabet edeceksek, alacağımız ürünleri iyisinden alarak rekabet edebiliriz’’ ifadelerine yer verdi.

dilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-1.jpgdilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-2.jpgdilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-3.jpgdilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-4.jpgdilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-5.jpgdilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-6.jpgdilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-7.jpgdilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-8.jpgdilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-9.jpgdilaver-kocatepe-ciftci-kaliteli-ekipman-almak-istiyor-10.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.