Dilara&Oğuzhan Kaplan’a Bafra’da Muhteşem Düğün Merasimi Düzenlendi

Dilara&Oğuzhan Kaplan’a Bafra’da Muhteşem Düğün Merasimi Düzenlendi

Dilara&Oğuzhan Kaplan  çifti için Bafra ilçesinde muhteşem düğün merasimi düzenlendi

A+A-

Dilara&Oğuzhan Kaplan çifti için Bafra ilçesinde muhteşem düğün merasimi düzenlendi

Nuran-Hüseyin Ayan’ın kızı Dilara ile Fatma-İş İnsanı Ferhat Kaplan’ın oğlu Oğuzhan Kaplan Bafra Davet Toplantı Merkezi Gardenya  düğün salonunda yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girerek mutluluk dolu yıllara yelken açtılar.
Genç çiftler Dilara&Oğuzhan Kaplan geleceklerinin ışıltılı geçmesi için meşalelerle düğün salonuna alkışlar içinde girdiler. 
Düğünün başında harmandalı oyunu ile davetlilere güzel bir görsel sunan halk oyunu ekibi büyük alkış topladı.
Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak tatlı bir yaşam için hazırlanan pastayı birlikte kestiler. 
Davetliler genç çiftleri hem tebrik etmek, hem de takılarını takmak için uzun kuyruk oluşturdular.
Mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Dilara&Oğuzhan Kaplan  gece boyunca gönüllerince doyasıya eğlendi. 
Düğün merasimi anı fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.
Ayan ve Kaplan  aileleri adına bir teşekkür mesajı veren Bafralı İş İnsanı Ferhat Kaplan,’’ Ayan ve Kaplan  aileleri adına evlatlarımız Dilara&Oğuzhan Kaplan’ın   düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirttiler. 
Düğün merasimine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, MHP bir önceki dönem Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.nihat-kale-001.jpg14-015.png15-015.png24-007.png23-007.png22-007.png20-008.png19-011.png18-012.png16-013.png

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.