Devletin Parası Böyle Harcanıyor

Devletin Parası Böyle Harcanıyor

Samsun-Sinop karayolu üzeri samsun istikametinden sinop istikametine giderken Bafra girişindeki alt geçidin üstünde bulunan yapay topraklama kavşağına dikilen çam ağaçları tekrar kurumaya terk edildi.

A+A-

Geçtiğimiz yıllarda Karayollarının projesi olarak yapılan ve o bölgedeki trafik kazalarını da sıfıra indiren kavşakta dikilen çam ağaçları her yıl kurumasına rağmen dikilmeye devam ediyor.

bafra55

Samsun dan Sinop istikametine gidenlerin alt geçici kullanması şehir merkezine gideceklerin ise üst yolu tercih etmeleri o bölgedeki trafiğin akışını da rahatlatmış ve trafik kazalarını da minimuma indirmişti. Lakin, üst geçide yapılan devasa toprak  kavşağın boyu 1 metre bile olmazken buraya  her yıl çam ağacı dikmeleri devletin parasının boşa harcandığının da kanıtı oluyor.

HER YIL DİKİLEN ÇAM AĞAÇLARI KIŞIN KURUYOR

Her yıl ilkbaharda başlanılan refüj çalışmalarıyla beraber Türkiye'deki kavşaklara dikilen ağaçlar da yollara renk veriyor. Fakat ısrarla  1 metre bile olmayan yapay topraklama kavşaklara dikilen çam ağaçları kışı görmeden kuruması da her yıl buraya harcanan paraların boşa gitmesine neden oluyor. Bafra Asri Mezarlığın orada bulunan 1 metre bile toprağı olmayan kavşakta her yıl ısrarla çam ağacı dikiliyor. Öte yandan geçtiğimiz yıl Karayollarının sulama ihalesini yapamaması ise yol kenarlarında bulunan çiçeklerin ve yeni büyüyen fidanlarında kurumasına sebep oldu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum