Devlet Bahçeli' den TTB'ye Tepki

Devlet Bahçeli' den TTB'ye Tepki

MHP lideri Bahçeli: Türk Tabipleri Birliği kapatılmalıdır.

A+A-

Milletimize ve ülkemize hizmet eden her meslek mensubunun başımız üzerinde yeri vardır. Hiç kimseye peşin hükümle bakmayız. Her insanımızın, her meslek mensubumuzun düşünce ve fikir hürriyetine saygı duyulması gerektiğine inanırız. Bizim kriterlerimiz gayet berraktır. Türkiye'ye nefret besleyenler bizim karşı cephemizdir. Hem ihanete çanak tutan, terör örgütüne methiyeler düzenler hazırladıkları baldıran zehrini zemzem diye yutturmaya çalışanlar köksüzlerdir. İhanet edene göz yummak ihanete ortaklıktır.

Türk Tabipler Birliği, Türk hekimlerini temsil edemez. Nerede bir melanet varsa TTB Başkanı ve yönetimi oradadır. PKK'nın yanında olan bunlardır, HDP'nin yolundan gidenler bunlardır. Zillete düşen bunlardır. Bunlara doktor demek, Tabipler Birliği'nin başında Türk isminin bulunmasına sessiz kalmak en korkunç bühtandır. Bizim TTB'ye tepkimiz yönetimine çöreklenmiş 3-5 kişiye yöneliktir.

Muğla'da uzman çavuşumuzun kaldığı muamele bizi üzmüştür. Doktora saldırının karşısında olacağız ancak askerimize yönelik saldırının da karşısında bulunacağız. Meclis'e gönderilen Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu'nda değişiklik yapılması istenen kanun teklifini ön şartsız destekleyeceğiz. Zor bir dönemden geçerken en küçük provokasyonun sonuçları ağır olabilecektir. Ne hastanede, ne postanede, ne mahkemede, ne adliyede insanlık değerleri insan olmaktan kaynaklanan kazanımlar çiğnenmemelidir.

1970'li yıllarda vurulan bir dava arkadaşımız Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. O arkadaşımızın müdahaleye ihtiyacı vardı. Yaralı olarak hastaneye götürülen kardeşimizin Ülkücü olduğunu öğrenen birkaç doktor müsveddesinin 'Bırakın gebersin' dedikleri dün gibi aklımızdadır.

Hangi kitapta, hangi inançta böyle bir barbarlığa cevaz vardır. O doktor görünümlü insanlık fukaralarını çatı kuruluş TTB'dir. Kandil'deki mağara deliğinde teröriste pansuman yapan diğer teröristten ne farkı vardır? Terörle mücadeleye karşı çıkan bu kişi değil midir? Sağlık sistemini HDP ile kurgulamaktan bahseden bu kişi değil midir? Bu nedenle sesleniyorum; TTB kapatılmalıdır. Lazım gelen hukuki takibat başlatılmalıdır. Yöneticilerden hukuk önünde hesap sorulmalıdır. dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.